Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Ihhahhaa.

Tänään olin tallilla ja oli aika kiva päivä! Omistajan kaveri tuli pitämään meille hoitajille tuntia ja sen ukko otti kuvia! Kuvia varten puunattiin ponit ja laitettiin ne oiken tyylikkäiksi, ja Santtu varsinkin oli oikeen tyyliguru letteineen, vaaleanpunaisine varusteineen ja länkkärisatuloineen.



Löysin maasta pienen vaaleanpunaisen nauhan ja siitä oli tuleva Santulle otsarusetti.



Aluksi tuo pinkin määrä kauhistutti mua, mutta lopulta luovutin, enkä jaksanut enää välittää. ;)

Ratsastettiin hiekkakuopille ja siellä meille pidettiin tuntia. Se oli tositosikivaa, eikä se edes maksanut mitään. Parasta oli kun sain Santun menee kunnolla ravissa oikeeseen kierrokseen, kun se on meidän molempien huonompi puoli. Aluks kun koitin ravata, se sinkos lapa edellä ympyrän keskelle. Sitten sain sen menee ympyrällä, mutta noin viisi askelta kerrallaan. Lopulta se meni hienosti puolitoista kierrosta, halukkaasti ravaten, naama edellä ja lopulta haki muotoakin. :) Sitten lopetin siihen.


Harmillista vaan oli se, kun Timpan ratsastaja tippui selästä, kun ne lopuksi kiipesi ensin kuoppaa ylös ja sitten tulivat ryminällä alas. Timppa lähti vyörymään laukalla rinnettä alas ja lopulta ratsastajalta meni tasapaino, eikä Timppa ehtinyt jarruttaa, niin kompuroi sitten ratsastajan yli. :(

Lisään kuvia jonnekin sitten kun saan niitä käsiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti