Sivut

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Päivityspäivitys

Koska oma tietokoneeni on nukahtanut ikiuneen, vietän huomattavasti vähemmän aikaa koneella. En siis pääse blogittamaan kovin usein. Tässä nyt kuitenkin vähän ostostelupäivitystä.

Ostin ensimmäistä kertaa lastenosastolta vaatteita jollekin muulle kuin itselleni.


"Rock pirates".Tollanen pitkä turkoosi paita ja samanväriset trikoot - tai siis leggingseiksihän noita nykyään sanotaan.


Liehuskeleva kesähame. En ois halunnut ostaa mitään vaaleanpunaista, mutta siltä ei voi välttyä koska sitä tungetaan kaikkiin lastenvaatteisiin (tyttöjen). No, eivätpähän ole ainakaan kokovaaleanpunaisia, en voi sietää kun kakarat kääritään pelkkään pinkkiin. On niitä muitakin värejä!


Noniin, tässä on must-juttu joka talouteen, jossa on vähintään kaksi pitkätukkasta. Neljä litraa hoitoainetta. Ja pumppu.
Ostin Hairmailin poistokellarista 13e.


Sitten ompelua. Mulla oli sellanen nilkkoihin asti ulottuva hame, jonka äiti oli tuonut Lontoosta joskus. Se istui kuitenkin huonosti ja oli läpinäkyvä. En käyttänyt sitä koskaan. Lopusta tajusin, että sen helmasta saa hyvän kellohameen.Kuvassa hameen alla omatekemä tyllialushame, joka löytyy aikaisemmasta postauksesta.














Lopuksi...










































:( 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti