Sivut

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Omppu

Tänään oli tylsä sunnuntaipäivä, ja mulla oli kauhean tylsää. Sitten päätin lähteä Seppälään tuhlaamaan Biteyltä saamani lahjakortin. Ajattelin mennä Selloon, mutta tarkemmin ajateltuani päätin suunntata Isoon Omenaan, koska muistin siellä olevan isomman Seppälän, josta on aina löytynyt jotain haluttavaa kamaa. Etenkin syksyisin.

Kierreltyäni kauppaa, jota oli rempattu uuteen uskoon sen jälkeen kun viimeksi kävin siellä, totesin, että siellä ei ollut MITÄÄN ostettavaa, johon olisin halunnut tuhlata lahjakorttini. Tyhjin käsin lähdin ulos kaupasta ja kiertelin muita kauppoja.

H&M:llä oli ihan kamalia vaattehia, ainoat hienot oli alusvaatteita. Alesta ostin kolmella eurolla sukkanauhaliivit:


Ajattelinpa, että kävisin vielä Seppälässä, ja voisin ostaa vaikka alusvaatteita, tai stay uppeja, nyt kun on liivitkin. Käväsin siis siellä uudestaan. EIHÄN SIELLÄ OLLU NIITÄKÄÄN! Tissiliivit - ne vähät mitä siellä oli, oli niin rumia, etten niitä kahta kertaa vilassu. Kiukkusena lähin pois. 

Paluumatkalla tulin Espoon keskuksen kautta, ja päätin samalla vielä poiketa Seppälässä. Juuri pari päivää sitten ajattelin että tahtoisin uuden laukun, kun olen kyllästynyt tuohon itsetekemääni rupuseen ja varmaan menee taas uuden saamiseen pitkä aika. Mutta sitten menin Entressen Seppälään, ja siellähä tuo siskoineen minua odotti! 




2 kommenttia:

  1. Heidi on halunnut tuon laukun jo vähän aikaa :D

    VastaaPoista
  2. Hohoo, ehkä me sitten voidaan yhdessälähteä jonnekin samallaiset paidat päällä ja laukut kainalossa.

    Onpas sitä vaikea olla yksilöllinen! :D

    VastaaPoista