Sivut

sunnuntai 1. elokuuta 2010

♥ Wowipostaus ♥



Olen taas innostunut pelaamaan wowia, ja miksikä sitten se ei ansaitsisi omaa postaustansakin!
Aloitin wowin pelaamisen parisen vuotta sitten, kun Hauveli sai houkuteltua minut pelaamaan. Olin kokeillut wowin pelaamista aiemminkin, edellisen poikaystävän accountilla (tilillä).

Moni blogin lukija ei pelaa wowia, joten koetan kirjoittaa selkokieltä.
Esittelen hahmoni yksi kerrallaan luomisjärjestyksessä.

Earthen Ring -server:
(Kaikki pelaajat ei mahu tietenkään samalle serverille, joten servereitä on useita. Ihan niinkuin chatissäkään kaikki ei juttele samalla kanavalla!)

Mortianna


Mortianna - tutummin Mansikki - on tauren, eli tuommoinen lehmäihminen. Ihkaensimmäinen hahmoni oli samanniminen ja samaa rotua, mutta eri luokkaa (class). Mansikki on druidi (osaa mm. muuttua kissaksi tai karhuksi, tai sitten se voi castaa spellejä/loitsuja ja healata eli parantaa.) Edellinen Mortianna oli hunter/metsästäjä.
Mansikki on tällä hetkellä  lvl (level, taso) 53. Lvl 80 on maksimi.


Mansikki lvl 53.

Mansikki nallena.

Mansikki ja Zipali tanssivina karhuina.


Vesimonsterimuoto.

Vanha kissamuoto.


Uusi kissamuoto.


Mansikin ratsu.


Matkustusmuoto.




Diudau


Diudau on jäänyt kokeiluhahmoksi. Tykkään Night Elfeistä, mutta ne kuuluvat Allianceen, jotka ovat Horden (mm. Mansikin) vihollisia. Ja Allianceahan ei voi pelata...!


Haukka

Haukkaa olen pelannut kaikista eniten. Haukka on Blood Elf, ja kuuluu siis Hordeen. Haukka on tällä hetkellä lvl 69. Haukka on tällä hetkellä osa-aikaeläkkeellä. Se on ollut päähahmoni, mutta olen jättänyt sen leveltämisen toistaiseksi, koska minulla ei ole vieläkään viimeisintä lisäosaa, joka vaaditaan, jotta voi leveltää yli 70:n.

Haukka on hunter/metsästäjä, ja käyttää taisteluissa apunaan pettiä (lemmikkiä!). Tällä hetkellä Haukalla on kaverinaan devilsaur (dino) nimeltään Sauron. Haukalla on myös tallissa susi nimeltä Musti, tiikeri nimeltä Mirri ja raptori nimeltä Traktori.

Lvl 69.


Haukka ja Sauron nirhaa liskoa.


Haukan ratsu. 

Juhla-Haukka!


Haukka ja sen poikaystävä Misfit piknikillä. Kuvassa myös Mirri ja Misfitin kissa Miia. 


Haukka lvl 5.


Musti.

Lvl 42.


Haukka ja Traktori.


Kettu

Kettu on Diudaun tavoin jäänyt kokeiluksi. 10 lvl Night Elf hunter.



Röustyr

Kokeilkaapa osaatteko lausua tuon nimen kerralla ääneen oikein! ♥ En muista milloin ja miksi loin tämän hahmon. Röyssy on trolli warrior ja vasta lvl 23. On ollut käyttämättömänä aika pitkään, nyt taas levelsin sitä pikkasen. Sivuhahmo eli alt.

Lvl 23.


Uusi ratsu.

Kumu

Pankkihahmo, eli omistautunut kirjanpitoon, tavaroidan myymiseen ja säilyttämiseen.





Ikeaboy

Varastohahmo, jolla tosin ei ole ollut kovin paljon käyttöä.

Jamma jamma!


Grim Batol -server:

Blueberrie

No kaipa niitä Alliancejakin voi vähän pelata...

Hauveli joskus kyllästyi pelaamaan Earthern Ringillä ja ehdotti että luotaisiin uudet hahmot PVP (player versus player) serverille. PVP servulla vastapuolen pelaajat voivat halutessaan tappaa toisensa kun tulee vastaan, jos tahtovat, eli Alliancet ja Hordet toisensa.

Berrie on rogue, mikä tarkoittaa sitä, että se hiipii näkymättömissä ja yllättää takaapäin. Lähinnä. Roksua on kivä pelata. Hauveli loi mies Night Elf druidin Bluepaw'n, ja näitä me pelataan vaan yhdessä. Nyt sitä ei huvita pelata, joten mäkään en pelaa Berrietä, vaikka vähän ikävä onkin. :(

Siniset on lvl 46.

Oon hävittäny jonnekin kaikki vanhat kuvat Berriestä, mutta tässä pari uutta:



Kisuratsu.


Näin hiivitään näkymättömänä (stealth).


Berrie ja sen lemmikki. Tämä lemmikki vain seuraa perässä, eikä tappele, niikuin hunterin lemmikki. 




Sampopankki

Pankkihahmo - ylläri!  Ja saatanan makee hattu.



Etiäinen

Mulla oli niin yksinäistä ER-servulla, että päätin alottaa uuden hahmon siinä toivossa, että pääsen kiltaan ja saan vähän PVP-actionia sen mukana.

Etiäinen on Draenei shamaani, Alliancen puolella. Halusin Shamaanille vähän shamaani/saame/lappi-tyylisen nimen, ja päädyin Etiäiseen, mikä tarkoittaa siis ennusmerkkejä. Tällä hetkellä Etiäinen on lvl 11 ja kasvaa kokoajan. Shamaania on kiva pelata. Shamaani castaa spellejä, ja luo toteemeja ympärilleen, jotka suojelee taistelussa tai tekee jotain muuta hyödyllistä.





Stay away from the voodoo! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti