Sivut

torstai 30. syyskuuta 2010

Muistoja kuvauksista: Hanipöökohtaus.

Muistellaanpa menneitä kuvatuksia kuukausien varrelta. 


Koko elokuvaurani ensimmäiset kuvaukset purkitettiin lauantaina 5.6. Somerolla. Lähdimme yhteiskyydityksellä, ja ajoimme maskeeraajamme Auri Elinan luo, jossa minä vaihdoin roolivaatteet ja Auri maskasi naamani. 


Auri maskeeraa Melissaa. Kuva: Sami Haavisto (??) 




Vastanäyttelijäni Juha saapui omalla kyydillään, muistaakseni parin muun kuvaustiimiläisen kanssa, ja treffasimme ABC:llä matkan varrella. 
ABC:llä oli vähän hassu olo, kun kaikki muut olivat normaaleissa kuteissaan, kun taas meikäläinen näytti lähinne corpse bridelta tummine silmänalusmaskeineen ja valkoisine mekkoineen. Nälkä kuitenkin hiukoi sen verran, että menin pokkana tilaamaan juustohampurilaisaterian. 


Melissallakin pitää olla torahampaat!  Taustalla Juha Hippi. Kuva: Mika Köykkä




Auri tuli mukaan kuvauspaikalle. Se oli toiveikkaana kihartamassa mun tukkaani joka tauolla - silloin vielä sentään yritettiin pitää niitä kiharana, myöhemmin sen todettiin olevan toivotonta. Mun tukka ei pysy kiharalla


Kuvattiin sillalla, jossa oli hemmetin tuulista. Sen lisäksi, että kirharani olivat samantien gone with the wind, ei kesäkuun alussa olleet helteet vielä todellakaan alkaneet. Juhan kanssa paleltiin niin että purukalusto kolisi, kuvausryhmä oli suojaisassa pusikossa lämpimät kuteet niskassa. :L Loppua kohden Juhan, eli Aleksanderin huulet oli ihan siniset!


 En muista kuka alla olevat kuvat on ottanut! Mutta todennäköisesti Auri Elina Tuupanen.




Lopussa, kun otettiin lähäreitä, meiän piti kikkailla piuhamikin kanssa. Eli äänet otettiin pienellä mikrofonilla, joka asetettiin vaatteiden alle. Siihen sitten kokoajan jompi kumpi meistä sotkeentui, kompuroi tai astui päälle. :D






Mutta kiva ensimmäinen kuvauspäivä se oli! Sain todeta, että Juha on tosi omituinen tyyppi. :D Ihan sekopää. Mutta tietysti hyvällä tavalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti