Sivut

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Viva Horror Shop!

Huomenta!

Kova hinku on päästä blogittamaan! Sain tänään läjän kuvia kuvauksistamme, joten pääsen pian kertomaan vähän kerrallaan kuvauskuulumisia fotojen, näin jälkeenpäin! Tänään en sitä kuitenkaan tee, sillä ajattelin mennä pian jo sänkykamarin puolelle.

Syksy on tulossa ja viima puree pirun lujaa korvista. Onneksi minulla on nyt tyylikkäämpääkin tyylikkäämpi pipo korvien suojaksi!



Pipo on tieysti Blood Ceremonyn nettikaupasta Horror Shopista. Oon oikeesti ihan joku kävelevä Blood Cermonyn mainos! 

Sieltä sain myös hieman iltalukemista. Vasemman käden polku -kirja. 

Haluan siis ottaa enemmän selvää tästä filosofiasta. Käsittääkseni siis Vasemman käden polku on ikäänkuin toinen nimitys satanismille (ja pahoittelen suuresti jos puhun höpöjä). Asia varmasti selviää kun saan luettua kirjan. 

Tekisi mieli höpöttää vielä ihan kauheasti. En kuitenkaan höpötä, mutta yhden asian sanon, mitä en olisi pitkään aikaan kuvitellut sanovani: Onpas elämä kivaa!

8 kommenttia:

  1. Tapio Kotkavuori on Setin Temppelin jäsen, joka ei suoranaisesti ole satanismia. Itse tuo vasemman käden polku -käsite on lähtöisin hindulaisuudesta, jossa on sekä se että oikean käden polku ns. "hyvä" vs "paha".

    VastaaPoista
  2. Kohta sun kaikki vaatteet ja tavarat on tuolta! Ja hyvä et on elämä kivaa! >8D ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos suoristuksesta, Duvessa. Eikö Sethin Temppeli taas haaraudu LaVeyn Church of Satanista? O_o

    Kaisu, toki toki, suosittelen muillekin, tuette samalla suomalaista indie-elokuvaa! ;D

    VastaaPoista
  4. Juu, tuli Setin Temppelin perustajalle riitaa LaVeyn kanssa siitä, mihin suuntaan Church of Satan oli menossa :D Satanismi on tyhmä sana kun siihen sisältyy niin paljon, siis satanismissa pääasia on että olet itse oma jumalasi - aika moni olisi satanisti pelkästään tuon takia :D Setin Temppelin periaatteet ovat kuitenkin erit kuin Church of Satanin, joka on kai vähän "materialistisempi" kuin Setin Temppeli.

    Mun piti ostaa Horror Shopista joskus edellinen leffa kun mun kaveri on siinä, mutta eipä tullut koskaan hankittua :P

    VastaaPoista
  5. Jotain tuollaista muistan itsekin kuulleeni.

    Kuka niistä oli sun kaveri? 8)

    VastaaPoista
  6. Sillä oli joku pikkurooli. Ei kai edes puhunut. Oli Morticiassa koittamassa vaatteita :D Sen jälkeen se ei halunnut mennä sinne tai Riitta myisi sille kaikkea mitä se ei tarvitse.

    VastaaPoista
  7. Ai se oli se. :) Se Riittakin oli siinä. Tosin... Se ei kyllä ollut se edellinen leffa, vaan sitä edellisen edellinen, eli toka, Rites of Blood. :)

    VastaaPoista
  8. Ai se oli niin vanha, vuodet vierii niin nopeasti :P Mun kaverinkin nimi on Riitta niin siinä oli Riitta ja Riitta :D

    VastaaPoista