Sivut

lauantai 13. marraskuuta 2010

Annetaan pupu :(

Pomputtini etsii uutta kotia.

Taikan kuoltua Pomputti jäi ilman kaveria, eikä pupun kuulu elää yksin. Itselläni on oma elämä sen verran sekaisin, ja olen paljon poissa kotoa, että en voi ottaa toista pupua Pomputin seuraksi. Paras vaihtoehto on siis antaa Pomputti uuteen kotiin.



Uudessa kodissa toivoisin, että olisi kokemusta kanipupuista, sekä mielellään jo valmiiksi vähintään yksi naaras- tai leikattu uroskani. Jos ei kokemusta pupuista vielä ole, tahdon, että uusi omistaja opettelee pupujen hoitoa, ja ymmärtää esimerkiksi sen, ettei kani ole häkkieläin. Erittäin hyvä tiedonlähde on tämä foorumi: puput.net. Pomputille on myös hankittava jostain toinen pupu seuraksi mahdollisimman pian.



Pomputti syntynyt 8.5.006, eli on neljävuotias. Luonteeltaan se on arka ihmisiä kohtaan. Lapsuusvuosinaan Pomputti ei kukaan hellinyt, vaan se eli häkissä yksinään tallin perällä. Muita pupuja sillä oli seurana viereissä häkeissä, ja ilmeisesti myös samassa häkissä, koska yhden poikueenkin se ehti siittämään. Nykyään Pomputti on kastroitu.


Muita pupuja kohtaan Pomppu on ystävällisen kiinnostunut. Koiria se pelkää paniikkiin asti, kissoista ei niinkään välitä. Pomputti saa uutta itsevarmuutta aina kun sitä käsitellään. Se ei mene rikki vaikka sitä ronskistikin käsittelisi. Pomputti ei ole koskaan syönyt sähköjohtoja, eikä tee juuri muutakaan tuhmaa. Papanoita saattaa tulla vähän sinne tänne, mutta nekin yleensä häkin sisäpuolelle. Paljaalla lattialla Pompun tassut luistavat, minkä takia se ei juurikaan liiku muilla kuin matoilla peitetyillä alueilla. Otsatukka kasvaa välillä niin mahdottomaksi, että sitä on hyvä leikata välillä, että ressukka näkee edes mitä maailmassa tapahtuu.



Jos luulet voivasi tarjota Pomputille hyvän loppuelämän kodin ota yhteyttä vaikka aluksi sähköpostiin missmortianna@gmail.com.
Pomputti majailee tällä hetkellä Espoossa, ja sen mukana tulee häkki, ja muut tarvikkeet. En voi itse kuljettaa sitä minnekään, joten nouto on ainoa kuljetusvaihtoehto. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin tai kommenttiboksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti