Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Muotipersoonani?

Löysin Vivianin blogista linkin sivulle jossa voi testata oman muotipersoonansa. 
Minulla tuli tulokseksi "Aatteen nainen"! 


Aatteen nainen pukeutuu tietyn ideologian, tyylisuunnan, aikakauden, leffa- tai musiikkigenren mukaan. Aatteen nainen voi olla gootti, animepukeutuja, fiftari tai hevari.
Aatteen nainen on tottunut herättämään pukeutumisellaan huomiota, eikä hän ole moksiskaan, kun kaupan kassaneiti tuijottaa hieman liian pitkään mustaa pitsipaitaa tai korsettiasua. 



Vaatekaapista löytyy: Uskollisuuden kohteena olevan tyylisuuntauksen mukaisia vetimiä. Asusteet – kengät, laukut, korut – kuuluvat luonnollisesti myös kyseiseen tyyliin. Jos vaatekaapista löytyy sporttivaatteita, saattavat nekin mukailla tyylisuuntauksen värejä.

Kokeile välillä: Ideologiastaan ei ole helppo luopua, eikä siitä ehkä tarvitsekaan päästää irti. On kuitenkin tilanteita, joissa vähemmällä pakkelilla, niukemmilla niittivöillä tai luonnollisemmalla hiustyylillä voi päästä parempaan lopputulokseen. Vaikka toisaalta – tyylihän on osa sinua, joten jollei kelpaa, saa olla!

No, pukeudun mustaan ja käytän goottivaatteita. Eipä tähän olisi testiä tarvinnut! :D Tosin olen kyllä sitä mieltä, että voisin vähän useammin pukeutua pikkasen näyttävämmin... 

4 kommenttia:

  1. Jotenkin tuo tulos ei yllättänyt... ;) Oliko siulla mitkä kaks toisena ja kolmantena?

    VastaaPoista
  2. Ööööm, en taida muistaa... Kolmas tais olla joku ekojuttu. Tokaa en muista kirveelläkään.

    Ei se se trendijuttu voinu olla...

    VastaaPoista
  3. Sine ku tykkäät päivitellä paljon kuvia tänne ja se pyykin pesu on aina vähä kinkkistä. Tai no ei kyl oo mut any how, heitän sulle haasteen!

    Kuuden vaatteen säännöt:



    1. Valitse korkeintaan kuusi vaatetta, joita käytät huhtikuunajan, tai saat valita itse sopivan ajankohdan. Myös legginsit, neuleet ja topit ovat vaatteita. Vaatteita saa siis olla myös vähemmän kuin kuusi.

    2. Kuuteen vaatteeseen ei lasketa alusvaatteita, päällystakkeja, sukkahousuja, huiveja, kenkiä, koruja, hattuja, hansikkaita jne.

    3. Kuuden vaatteen lisäksi saa käyttää erikseen myös urheiluvaatteita, yövaatteita ja bilevaatteita. Näissä kuitenkin kehotetaan tarkkaan harkintaan ja minimalismiin - miten tiukasti, siitä päätät itse. Jos sinulla on kaksi täysin samanlaista ja samanväristä vaatetta, ne voidaan laskea yhdeksi.

    4. Luo ja julkaise omat sääntösi, jos tämä määritelmä ei sinulle sovi.

    VastaaPoista
  4. Hui apua! Tosin mulla on nyt pesulakortti tohon tien toisella puolella olevaan pesulaan. :D Täytyyy harkita!

    VastaaPoista