Sivut

lauantai 23. huhtikuuta 2011

American Car Show

Kävin tänään pyörähtämässä American Car Show'ssa Helsingin messukeskuksessa ennen tallille lähtöä. Hienoja autoja oli, ja mielenkiinoisia kojuja, mutta täytyy kyllä myöntää että miestarjonta oli todella huono. :D
Mutta siis, autojahan siellä oltiin katsomassa, joten tässä vähän kuvia:







Mun lempparimerkki <3 



Tämäkin nyt piti ikuistaa kun tässä on sitä MATTAMUSTAA!




Päivän look oli tämännäköinen:
Vähän saisi kyllä olla pigmenttirikkaampaa tuo luomiväri. Onko kellään vinkkiä hyvästä pohjustusaineesta? Olen käyttänyt vaan meikkivoidetta tähän asti. Tai miten saisi muuten värit kirkkaammaksi?









3 kommenttia:

  1. Mä käytän pohjustajana joko Urban Decay'n Primer Potionia (joka joidenkin mielestä ehkä ei saa värejä niin hyvin esiin), Lumenen Eyeshadow Basea (se on muuttunut sen jälkeen kun olen omani ostanut niin ei hajua kuinka hyvä on nykyään), MACin Paint Potia (Painterly värinä) tai sitten Dainty Doll'n Eyeshadow Base (värinä 0001, joka on keltaista mutta eipä se haittaa kun häviää iholla). MAC ja Lumene ehkä helpoimmat kokeiltavat kun saa ostettua molempia Stockalta. :)

    VastaaPoista
  2. Sehän on vähän niin, että jos luomivärissä jo itsessään on pigmenttiä vähemmän ja muita aineita enemmän, niin ei siitä kirkkasta saa tekemälläkään. Väri saattaa paletissa olla vaikka kuinka makee, mut kun sitä on luomilla huomattavasti pienempi kerros niin volyymi ei riitä. Ite oon huomannu tän esim. joidenki Seppälän halpisluomivärien kanssa; joutuu mättämään hirveen kerroksen, että näkyis ees jotain ja kahen minuutin päästä lähes kaikki on varisseet poskille pohjustuksesta huolimatta.

    Jos oot käyttänyt luomivärin alla pelkkää meikkivoidetta, niin kannattaa alottaa siitä, että laittaa siihen voiteen päälle vielä puuterin. Jos on hyvin puuteroitu pohja, niin mitään erityisiä pohjustusaineita ei yleensä tartte. Vaikkakin tota yllä mainittua Urban Decayta on tosi monet kehuneet :) Sitä varmaan ite kokeilisin, jos olis tarvetta.
    Voit myös laittaa siihen puuterin päälle ensin valkosen tai vaaleen nuden luomivärin, jotta kirkkaammat sävyt tulee paremmin esiin. Ne yleensä levittyy ja pysyykin paremmin näin.
    Yks kikka on myös tehdä luomiväristä nestemäistä, koska silloin lähes aina pigmentti on vahvempi. Ainakin Make Up Storella on tohon hommaan tarkotettua geeliä, tosin helpompi pelailla sen kanssa jos luomiväri on valmiiks jauhemaista. Pelkkä vedellä kostutettu sivellinki saattaa toimia joidenki merkkien kanssa.

    Oho tulipas pitkä teksti :D
    No mutta piti myös sanoo, hienoja meikkejä oot tehny!

    VastaaPoista
  3. No johan oli vastaus! :) Kiitoksia paljon tiedosta ja kehusta!

    VastaaPoista