Sivut

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Hylkiöt, sorron yöstä nouskaa!

Löysin Insanityn blogista hauskan haasteen jota halusin soveltaa itsellenikin.

Tarkoituksena on käyttää seitsemän päivän ajan (ja raportoida kuvin päivittäin) vaatteita, joita tuskin koskaan tulee käytettyä, jotka odottelevat kaapinpohjalla vuoroaan, joita kuvitteli kyllä käyttävänsä niitä ostaessa tai joiden käytöstä on vierähtänyt jo vuosi.

Itsellänihän on etenkin läjä toppeja, joita en ikinä käytä, koska näyttävät yleensä niin tyhmiltä. :D

Tänään valitsin päälleni tällaiset arkistojen aarteet:




Tuon topin sain joskus vuonna yläaste, kun isosisko lahjoitti läjän vaatteita. En oo varmaan ikinä käyttänyt sitä, vaikkei siinä periaatteessa mitään vikaa ole.

Nuo tekonahkaleggarit on jo kerran vilahtaneetkin täällä blogissa, ostin ne Seppälästä kolmella eurolla. En oo kuitenkaan vielä niitä jalkaan saanut: vyötärö on tiukka ja niin alhaalla, että se muodostaa lanteille hirrrrrveät jenkkakahvat, ja jos hitusen kyykistyy, huutaa pyllyvako terveisiänsä kaikille.

Nuo kennät ostin 15 eurolla Mekasta ja oon käyttänyt kerran.Ei! Kahdesti!  Ei niissäkään mitään vikaa ole, mutta ne on kultaset.

Kuitenkin nuo kennät näyttää aika hyviltä noiden housujen kanssa, ja kun tuon pitkän topin rypyttää tuohon lantiolle, niin makkaratkaan ei oikeastaan näy. Saati pyllyvako! Että ihan kiva rokkimimmi -look tuli näistä vaatekaapin hylkiöistä!

5 kommenttia:

  1. Mulla oli nuo kengät jalassa juuri laivalla viikonloppuna :D En mä kyllä pahemmin niitä muuten ole käyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Ja noi sopii sulle! Näytät hyvältä.

    VastaaPoista
  3. oi miten nätit nuo nahkaleggarit! ^^ ja halvalla ovat kyllä irronneet. ehkä vähän harmittavaa, että valmistavat noista erittäin matalia.. kätevämpiä sellaiset mummomalliset korkeavyötäröiset, ei vilku perse.

    VastaaPoista
  4. Duvessa, taisit sanoa sillon kun ostin nuo tossut että sulla on samanlaiset. :) Mä oon ajatellu, että jospa nuo värjäis mustiksi, ne ois siten ehkä vähän paremmat.

    Anonyymi, kiitoksia! :)

    Insanity, joo, 50-luvun muoti vaan kunniaan! Vyötärö puristamaan sitä kapeinta kohtaa, niin ei sitten palelisi alaselkä aina. :/

    VastaaPoista
  5. Tosi kivat nuo leggarit! Näytät seksikkäältä!

    VastaaPoista