Sivut

lauantai 7. toukokuuta 2011

Purrs like a kittycat, roars like a beast...

Perjantaina oli minulla ja Aurilla tyttöjen ilta ulkona! Olen nykyään hirveästi tekemisissä Aurin kanssa, mutta ei oltu oikein vielä koskaan käyty viihteellä yhdessä, lukuun ottamatta Blood Ceremonyn risteilyä. Nyt kuitenkin päätettiin jo kuukausi sitten että Stadi Cruising'kiin on päästävä, ja selvinpäin ei tietenkään!

Mentiin töistä suoraan Aurin luo, ja alettiin laittautua ja valmistella. Korkattiin namin makuinen mansikkaskumppapullo, meikattiin naamojamme, kikatettiin ja käkätettiin. Jossain vaiheessa iltaa saatiin kyyti Aurin isännältä juna-asemalle, josta jatkettiin Stadiin ja Kauppatorille.

Tällaiset oli kynnet! 


Meikkihetki Chin chin! 




 Paikalla oli iso läjä toinen toistaan hienompia jenkkejä, ja no - olihan joukkoon eksynyt muutama turisti VolksWageneillaan ja muilla täysin asiaankuulumattomilla puksuttimillaan. Matkahan oli tietysti mhyös opettavainen, sillä allekirjoittanut sai tutkia oliko missäkin autossa teippi vai maali pinnassaan - Aurihan erotti moiset jo kaukaa.

HOPSAN! 





No, juomallahan on usein tapana pissattaa juojaansa. Koska Helsingin keskustassa nyt ei hirveästi puskapissapuskia ole, ja meikäläisen hallanherkät tassut oli tunnottomat kylmästä, sipsuteltiin lähimpään ravintolaan, Cantina Westiin, hädille. Eli vessaan ja baaritiskille. Cantina-osioon kuuluikin sipulirenkaita, pitkätukkainen komistus ja muutama puuma. Tässä vaiheessa ei enää tullut kuvia otettua.

Loppuillasta kävimme toiveikkaasti jäähallilla, sillä vanhasta muistista tiesimme senkin vetävän jenkkirautoja puoleensa polttamaan kumia näin cruisingkien aikaan. Kapusimme kalliolle ja mitä helvettiä! Pari vanhaa rellua ja yksi hylätty paku! Hukkareissu eli susimatka. Onneksi se ei kuitenkaan pilannut iltaa, kuka niitä autoja olisi niin silmät killissä nähnyt muutenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti