Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Klipeti klop ja shopeti shop!

Tänään oli taas kiva päivä!

Aloitettiin päivä lähtemällä Danin kanssa tallille. Opetin Danille kuinka heppaa hoidetaan ja laitetaan kuntoon. Sitten mentiin maneesiin, minä ratsastin ensin hetken, jonka jälkeen Dani sai kiivetä selkään, ja opetin sitä ratsastamaan. Opeteltiin lähinnä kuinka hevosta ohjataan, ja hyvinhän se meni.

Dani ja Choco. 

Täytyy tässä vielä mainita, että tällä viikolla tein ensimmäisen yliteippaukseni lähes yksin! Lisää siitä autoteippausblogissani.

No eniwei!

Tallilta lähdettiin suoraan Stadiin, jotta ehdittäisiin Backstreetiin ennen sulkemisaikaa, koska mulla oli sinne City Dealista ostettu viidenkympin lahjakortti. Kokeilin vähän kaikenlaisia vaatteita, ja vähän turhaan, koska en tiennyt mitä ihmettä ne koot tarkoitti. Olivatko ne nyt US vai UK kokoja, mutta piti vähän umpimähkään kokeilla vaatteita, kun ei ollut varma mitä kokoa ottaa.

No lopulta kuitenkin löysin nämä ihanat minisortsit, jonka kaltaisista olen haaveillut:

Vähän piti saada rekvisiittaa. :D 



Samalla lahjakortilla sain myös söpöt pääkallopinnit



Ja Dani osti meille kaksi lautasta puoleen hintaan



Ennen Backstreetiä poikettiin Micmacissä, ja ostin sieltä hiusvärejä.



Kassalla huomasin että hei, siellähän on Hell Bunnyn mekkoja myynnissä puoleen hintaan! Koot oli vähän sitä sun tätä (XL, XL, L, XS...) Mutta löysin yhden ihanan S-kokoisen polka dot -mekon joka istui päälle! Ja mukaanhan se lähti!



Lisäksi ostin uuden hajuveden:





ja Duo -liiman, jolla saa tekoräpsyt (ja vaikka mitä muutakin) pysymään hyvin kiinni.




Tässä on räpsyt kiinni Duo-liimalla ja pinnitkin päässeet kuvaan. 

4 kommenttia: