Sivut

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Lintsipäivä!!

Eilen oli tositosi kiva päivä! Oltiin Danin kanssa Linnanmäellä!Sattumalta sinne tuli samaa aikaa myös Auri perheineenkin. Törmättiin Aurin vanhimpaan poikaan varmaan kymenen kertaa, Auriin ja loppuihin vaan kehdesti. Ja silloinkin oli niin innoissani laitteista, että unohdin esitellä Aurin ja Danin toisilleen.

Tähän ikään asti lintsillä on tullut käytyä melkoisen monta kertaa. Heikoimpia hirvittävät Kieputtimet (ent. Top spin) ja Vuoristoradat on käyty niin moneen kertaan, että ne ei jaksa tuntua enää missään. Mutta onneksi Lintsille on tullut uusia (hurjia) laitteita, jotka myös tuntuvat jossain!

Kesän Lintsikierros korkattiin Vuoristoradalla, Linnanmäen lippulaivalla. Ekana kun siihen meni, se tuntuikin jossain. :) Saatin vielä ihan takarivin paikat, ne on parhaat ja menee lujimpaa. Toiseksi päätettiin mennäkin samantien puiston "kuopukseen" Ukkoon, joka hirvittää myös niitä vähemmän heikkoja! Siinä vaiheessa alkoi jo vatsanpohjassa kipristellä, kun katsoi jonossa ennenkokemattoman laitteen menoa. Se oli aika hurjan näköistä...

Ja voi luoja se oli KIVAAAAAAAAA!!!!!!!! 8D

Kiljuin kuin hullu, enkä yleensä kilju turhasta (eilen sitten karjuin kaikki patoumat ulos...!) Etenkin Kirnussa (melko uusi laite, se jossa on oranssit kiskot, kummitusjunan lähellä) huusin niin, että koko Lintsi raikui. Dani vaan nauroi mulle viereisellä penkillä, ja Joonas, Aurin poika, joka oli Kehrän luona (ent. Enterprice) huikkasi: "Susta lähtee vähän ääntä...!"

*kissanpentukatse* Mau?

Ukkoon oltaisi haluttu mennä uudestaan, mutta laitteessa ei näkynyt enää illalla liikettä, jonoa kylläkin (liekö jäänyt taas jumiin...?)

VuoristorataAAAAAAAH!! Jarrumies piti sensuroida.

Vedettiin yhet makkaraperunat... 

Vekkula oli jännä. 


Hummitushuna!

SWWRRRLLLRLRLL!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti