Sivut

maanantai 12. joulukuuta 2011

Kirpparikierros


Päivitykset jääneet taas vähäksi aikaa. Samoista syistä kuin aina ennenkin. Seli seli.

Yhden asukuvan olen onnistunut nappaamaan se oli viikko sitten, kun olimme menossa Danin kaverin juhliin.


Meikissä oli sinistä ja valkoista itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta enpä sitten ottanut kuvaa siitä. Tarttisin parempia luomiväriä, ei noilla saa oikeen mitään aikaan.

Bunny. 

Onkohan se tyytyväinen kun mä laitan näitä kuvia tänne...? 


Olen täällä yksin kotona ollessani rakennellut pesää. Aikaa on ollut etenkin kun Dani on ollut töissä ja netti ei toiminut koko viikonloppuna syystä X. Vaihdoin vähän keittiössä järjestystä, ja laitoin uudet verhot ja koristelin vähän.

Tällasta oli keittiössä ennen (joskus kesällä, en koskaan muista ottaa ennen-kuvaa kun alan tekemään jotain!)



Salamalla


Kruunu sai uudet koristeet.
Sain jokin aika sitten Jannelta taulun itsestäni, joka on ollut Jannen näyttelyssä. Se on aika iso, (1m x 1m) ja on vähän pyörinyt täällä ilman mitään hyvää paikkaa. Hankalammaksi asian tekee myös se, että kuvassa minulla ei ole vaatteita, ja tulee vähän itserakas olo, jos kutsuu vieraita kylään ja keskellä huonetta on jättisuuri alastonkuva emännästä. 


 No, sijoitin nyt taulun keittiöön, ja luonnollisesti, jos ongelmana on alastomuus, on silloin puettava päälle vaatteet! Joulun kunniaksi tietysti sesonkiin sopivat sellaiset!
Dani sai kauhean naurukohtauksen tullessaan kotiin.


Hei tonttu-ukot hyppikää?



Tänään käytiin Kierrätyskeskuksessa ja Fidassa, ja kävikin niin hyvä tuuri, että löydettiin sekä pesukone, että sohva! Molemmat on sellasia, mitkä on olleet hankintalistalla. Pesutuvassa on ärsyttävä käydä pesemässä pyykkiä, kun ensin pitää käydä varaamassa aika, ja sitten mennä pesemään just sillä kellonlyömällä, sitten pitää  mennä taas kuivattamaan pyykkejä, koska niitä on aina niin iso kasa, ettei ne mahdu meiän pyykkitelineeseen, ja sitten vielä hakemaan ne ja toivoa että ne on kuivia.

Omassa pesukoneessa voi pestä pyykit milloin haluaa.


 Sohva on vihreä ja nahkainen, ja saapuu meille perjantaina!
Meillä kaikki huonekalut on vähän sellasia vanhoja, eriparia ja toisten jämiä. Okei, kirpparilta ostettu sohva ON vanha, ja jonkun toisen jämä, mutta ollaanpahan saatu ainakin ite valita. Ja kaikki loput huonekalut ym sisustushömpät voidaan sitten valita itse sen ympärille.

Ostettiin verho keittiöön ja pari sohvatyynyä, mutta niihin tulee päälliset...




4 kommenttia:

  1. Onko sulla luomivärin pohjustajaa? Sekin parantaa jo aika paljon huonopigmenttisiä luomivärejä :)

    VastaaPoista
  2. No eipä ole. Oon käyttänyt vaan Grimasin meikkivoidetta. Oisko ehdotusta? :)

    VastaaPoista
  3. Lumenella on esim. eyeshadow base mitä mä käytin itse vähän aikaa. Ulkomailta sitten suosittuja on Urban Decay Primer Potion (mikä mulla), Too Faced Shadow Insurance tai sitten esim. Detrivore Primer. MAC:ltä saa kanssa jotain, mutta se on jo sitten kalliimpaa.
    Lumene ehkä helpoin ostaa kun sitä saa ainakin Sokokselta/Stockalta, en tiedä onko marketeissa tuota tuotetta myynnissä vaikka muita Lumenen löytyykin.

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia, voisin kokeilla tuota Lumenea! :)

    VastaaPoista