Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2011

Yuletide

Hyvää joulunjälkeistä aikaa kaikille!

Ihan ensiksi esittelen juurivärjätyn tuccani. Ette ehkä huomaa mitään eroa vanhaan, mutta sen pitäisi olla hitusen kirkkaampi (plus tietty vähemmän vihertävä). Feat Pikkucissa.



Minä vietin tänä vuonna joulun Danin perheen kanssa "anoppilassa". Pikkucissa oli mukana ja pääsi riehumaan Duupiksen kanssa. Duupis eli Duffy on Danin kissa joka asuu sen äitin luona. Paikalla oli myös Danin veli, sekä sisko perheineen, mukana mm. neljä päivää vanha vauva.

Joulun meikki- ja asukuvat:
Jostain syystä meikit näyttää aina kuvissa rumemmilta mitä luonnossa! :( 


Ilman räpsyttimiä...

Räpsyttimien kanssa.





Syötiin jouluruokaa, katottiin telkkua, avattiin lahjoja ja leikittiin uusilla leluillamme. Kiva rento joulu. Kuvaspäm kun sanat loppuu:

Mörökölli-Dooris (~18v), johon uskalsin jo tehdä lähempää tuttavuutta. 


Duffy (1,5v) joutui ressukka Pikkucissan kiusattavaksi. 

Minun lahjoja! 
Lahjaksi sain mm. Nightwishin levyn, Muuttuva labyrintti -pelin (jes!), nallelasapet, kiroileva siili -tyynyliinat (Danin kanssa yhteiseksi), korvikset (hui, nyt pitää oikeasti rei'ittää ne korvat!) ja suklaatia, villasukat, shampoota ja risteilylahjakortteja.

Joulupäivänä mentiin käymään minun äitin luona, ja takasintullessa otin mukaani vanhat lempileluni, joita äiti oli luvannut olla heittämättä pois. Suurin osa niistä on My Beautiful Horses -merkkisiä, mutta on paljon myös muita. Nämä oli ihan parhaita!

Vasemmalta Emmi ja Gem, Johanna ja Princess, joku ja Sultan. 




Vas. Maria ja Samson, joku ja joku, Susanna ja Romany, joku ja joku. 











Pikkucissa halus kokoajan leikkiä MUN leluilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti