Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

After Party.







Yllä on muutama kuva Naten juhlilta. Pikaseen hississä otettu LOTD ja itse otettu olen-hirveen-söpö-kuva meikistä. Se oli se sellanen perus fiftari/rockabella.

Tarjoilut oli komeat, ja vaikka talo ei tarjonnutkaan juomia, tarjosi se jännääkin jännittävämmät kiekurapillit, joiden läpi juomat maistui paljon jännemmiltä!




Cindyn kanssa ollaan käyty rannassa lenkeillä. Jäät on jo suurimmaksi osaksi sulaneet ja Makkara on päässyt kahlaamaankin. Kerran se molskahti äkkisyvään, eikä meinannut päästä ylös, kun ei tajunnut kiertää. Cindy ei tykkää jos jalat ei yltä pohjaan.

Meillä on muuten aika samanväriset silmät. :)

Ennen... 

Nyt! 
Ennen... 


Nyt! 



Harrastin pientä kengätuuninkia. Nilkkureita oli syytä jotenkin piristää, ja avokkaat on vähän sellaiset, että ne meinaa lähteä multa jalasta. Siksi päätin pukea niille söpöäkin söpömmät koristenauhat. Niitä voi sitoa eri tavoin, mutta toistaiseksi suosikkini on tuo jossa rusetti tulee nilkan taakse.

Seuraavaksi olisi tulossa kotipostaus. Toivon vain että siippa jaksaisi siivota sotkunsa olkkarista, jotta sieltä kehtaisi räpsiä kuvia.

3 kommenttia:

  1. Oi vitsit miten nätit sait noista kengistä tehtyä! Iskispä itsellekkin joskus inspiraatio ennenku kerkeen kaiken myyä :D Hirmu huono oon keksimään itte mitään ja sit ei kuitenkaan kehtaa kopioida toisen keksimää 8( - Viivu

    VastaaPoista
  2. Todella ihania kengät tuunaus ideoita <3 Varsinkin nämä viimeiset, jossa oli tuota vaaleanpuna/mustapilkullista nauhaa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia paljon! :) Olin noihin avokkaisiin ajatellun tuota kapeaa fuksianväristä nauhaa, mutta sitten näin tiimarissa (vinks vinks) tuota toista nauhaa niin se oli selkeästi oikea vaihtoehto.

    Viivu, tottakai kehtaa kopioida! Ei kaikkea voi keksiä omasta päästä, oppiminen on matkimista. :) Ja sitäpaitsi jos sinulla on vielä erilaiset kengät ja eriväristä nauhaa niin tuloshan on aivan eri. :)

    VastaaPoista