Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tassuja, kurttuja ja kuraisia mahanalusia

Eilen oli vielä nätti päivä, vaikka kylmä olikin. Tänään näköjään hypättiin kuukausi taakepäin, tai siltä se tuntuu kun katsoo tuota lumen määrää ikkunasta. Eilinen päivä käytettiin Cindyn kanssa kyläilyyn. Käytiin Naten ja Nemin kanssa sunnuntaikävelyllä, ja sen jälkeen mentiin sisään teelle. Koirat olisi saaneet leikkiä ja riehua keskenään, mutta Cindy ei oikein välittänyt nuoresta seurasta, vaan kärttyili vanhanpiian tavoin innosta pomppivalle pennulle. Se tuntuu olevan enemmän kiinnostunut kissojen seurasta kuin koirien.

Yritäpä näistä kahdesta vipeltäjästä ottaa kuvaa...








En kyllä ymmärrä miten äiti ja mummi on saanut Cindyn karkailemaan. Mun kanssa se on aina vapaana lenkeillä, jos mennään jonnekin metsään, eikä ikinä lähde liian kauas. Poikkeuksena on jos sinkaisee jonkin linnun perään, silloin saattaa mennä korvat lukkoon.

Tänään oltiin käymässä Cindyn kanssa pikkupisuilla, niin että Pikkucissa oli mukana! Cissaa yleensä vähän jännittää ulkona, mutta nyt se näytti vähemmän jännittyneeltä, kun sillä oli Cindy mukana. Otan kuvia ensikerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti