Sivut

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Cindy (ja uusi pöytä) tuli taloon!

Kukas se tulikaan kylään!


Äitini ihana Cindy-koira!

Viime kerralla kun Cindy oli kylässä (kesällä) se pelästytti Masun pahanpäiväisesti, ja Masu vietti katonrajassa koko vierailuviikonlopun. Tällä kertaa varauduttiin vähän paremmin. Kissat olivat ensiksi olohuoneessa, josta näkivät Cindyn lasioven läpi. Pikkuhiljaa saivat tuijotella ja haistella toisiaan ovi auki, ja Cindykin käyttäytyi asiallisesti.

Pikkucissa painii ja leikkii ihan innoissaan Cindyn kanssa, Cindy vaan ei oikein tiedä mitä se katti oikein touhuaa. Masu jopa lasketutuu vähän väliä alas sängyltä - parhaimmillaan Masu nuuskutteli Cindyä jo 40 cm:n päästä. Silti pitää sähistä jos koira tulee liian lähelle. Mutta edistys on huimaa Masulla. Luulen, että Nemin vierailu teki hyvää Masulle.

Cindykin oli eilen mukana, kun töiden jälkeen lähdin hakemaan meille uutta ruokailuryhmää. Sain sen kivaan tarjoushintaan Tuusulan Metropolista 
Se on vähän kompaktimpi kuin edellinen lasipöytämme (joka näkyy edellisessä postauksessa) ja todella upea!



Tietokoneeni on edelleen parkerattu keittiöön, koska minulla ei ole vielä tietokonepöytää. Siihenkin tulee muutos jossain vaiheessa. Ja uusi sänky saadaan torstaina!

Niin, jos jollakin on tarvetta ilmaiselle 120 cm leveälle sängylle, kommenttia alle vaan! 

3 kommenttia:

  1. pöytä näyttää hyvältä teijän keittiössä! tykkään noista tuoleista tosi paljon, sillä anna-liisalla tatkan bestiksellä on toi sama setti niin oon siellä sitä ihastellu (:

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo pöytä, ja tuolit!:) Mie haikailin joskus tuota pöytä + tuolit sarjaa, on nimittäin upean näköinen ja varmasti hintansa väärti. ^^

    VastaaPoista
  3. ihanan raskas kalusto ainakin, tukevat. Ja on kyllä pirun hyvännäköiset!" :)

    VastaaPoista