Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nería

Kiitoksia kovasti kommentoijille kehuista, Vampira kiittää! ^_^

 Eli siis tuo "Guess who" -postauksen esikuva on siis Vampira, tiedoksi niille jotka eivät tienneet. Vampira oli 1950-luvun kauhukuningatar, fetissi-ikoni, horror hostess... Vampiralla oli oma Vampira Show, joka käsittääkseni ei pyörinyt loppujen lopuksi kovin kauaa. Myöhemmin Vampira esiintyi myös Ed Woodin (maailman huonoimmaksi äänestetyssä) elokuvassa Plan 9 From Outer Space.

Vampiran oikea nimi oli Maila Nurmi, tai siis vielä oikeampi oli Maila Syrjäniemi. Käsittääkseni Maila adoptoitiin ihan pienenä, ja asui siis koko elämänsä USA:ssa, mutta oli suomalaissyntyinen. Nurmi-nimen otti ymmärtääkseni korostamaan, koska väitti kai olevansa sukua Paavo Nurmelle.

Hupsista, sellanen WikiMoritanna! :D

Janne lähetti uuden version kuvasta.


Tässä on alkuperäinen Vampira

Tässä Mortianna. 
Tänään olin elämäni ensimmäistä kertaa islanninhevosen selässä. Islanninhevoset eroavat "tavallisista" hevosista monin tavoin. Ne ovat ponikokoa, mutta silti hevosia, ja jaksavat kantaa aikuisen miehenkin. Ne kestävät pakkasta, ja ennen kaikkea, niillä on käynnin, ravin ja laukan lisäksi kaksi muutakin askellajia. Niitä ratsastetaan myös erilailla.

Olin Aurin kanssa porskuttamassa pikkusella Neríalla, ja hauskaa oli. Kipitettiin (menohaluja riitti) joku 15-20 minuuttia, ja mun vatsalihakset oli ihan hapoilla! Ai ai ai ai vanhaa!


Kivaa on. 

Laukkaa

Tölttiä.

Käyntiä. 

Mä taidan haluta tällasen ponin!

1 kommentti: