Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kollaasi

Kollaasipäivitys, eli kasa sekalaisia kuulumisia!

Eilisen look of the dayn kruunasi torstaina Cyber Shopista ostamani henkselit!




Kävin shoppailemassa oikeen urakalla torniolaisen tankokaverini Nitan kanssa, joka oli tullut kisaamaan tankotanssin SM-kisoihin. Itse en ostanut kuin pari pikkujuttua, kuten nuo henkselit, Danille hippipakun (sellasen lelun!), pari kynsilakkaa, ja ihanat hämähäkinseittisukkikset! Sellaisita olen haaveillutkin jo monta vuotta, en vaan ole löytänyt moisia älylliseen hintaan. Nämä tarttuivat mukaan Foorumin Buttericks-kaupasta, kaupasta jonka olemassaolon tajusin vasta nyt!

Tilasin netistä (http://www.beeunique.co.uk/) Directionn hiusvärejä. Tuli postikuluineenkin hitusen halvemmaksi kuin jos olisin ostanut niitä Kampista. Kaiken lisäksi tilaamalla saan varmasti niitä värejä mitä haluan, jos olisin lähtenyt vaikka Backstreetiin niitä hakemaan, huonolla säkällä haluamani värit olisi olleet loppu (vaikka kyllä niillä aika hyvät varastot niitä oli. Mutta sainpahan tavarani ovelle toimitettuna. :)

Halusin jatkaa yhä violetilla linjalla, joten tilasin  Lagoon Blue + Flamingo Pink =




Kevätaurinkoa hiuksissa, tittidii! 
Ai miksikö en tilannut ihan vaan violettia? No koska värien sekoittelu on niin hauskaa! Saa juuri oikean sävyistä väriä. Lisäksi, kun en haluakaan enää violettia tuccaa, voin värjätä pinkiksi tai siniseksi! Kätevää! Minä kun en yhtä väriä kauhean kauaa jaksa pitää! :)

Olen taas alkanut tehdä smooteita! Olen muuten nykyään työtön, joten minulla on aikaa, joten jaksan tehdäkin smootieta. Alla olevassa kuvassa on tulossa omana-mango-mansikka-smootie, jota juoksutin hieman maidolla, ja makeutin ruokosokerilla. Ja oli kyllä hyvvää!


Huomenna taas kuvauksiin! Otan tällä kertaa Naten mukaan, ja Natte on ihan intopiukeana ollut kaksi viikkoa. :) On näiden kuvausten tahti kiihtynyt, tästä on tulossa aika aktiivinen harrastus! ;) Tulossa on siis taas kuvaspämmi minusta varmaan parin viikon sisällä.

Kauheasti hymiöitä...

2 kommenttia:

  1. Onnea kuvauksiin ja ei sitten liian lähelle jokea enää - rantapenkereet voivat olla huonossa kunnossa näillä keleillä ;)

    VastaaPoista