Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

Hauvahöpöjä

Mulle on nyt tehty kotona selväksi, ettei mun koirahöpötyksiä jakseta toisaiseksi enää kuunnella. :D
Onneksi mulla on blogi!

Selasin muutamia kotia etsiviä ressukoita ja löysin nämä helmet:



Löytöeläinkoti HarmaaTassu:ssa on eläkepäiville uutta kotia etsimässä 11 -vuotias rottweiler uros. 
Vanhaherra on erittäin rauhallinen ja kiltti, mutta kärsii yksin jäädessään eroahdistuksesta.
Koira on tullut löytöeläinkotiin omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi, kyseessä ei siis ole eläinsuojelutapaus!

Koiralle kaivataan kotia pikaisesti!

http://www.kodittomat.fi/koirat


Ronja 
- Rottweiler
- Narttu, leikattu
- Syntynyt 2004
Ronjan historiasta ei ole varmaa tietoa, mutta se tiedetään, että se on ollut useammassa kodissa. Varsinkaan viimeaikoina sillä ei ole ollut selkeitä rajoja vaan se on saanut rellestää mielensä mukaan, eikä ongelmiltakaan ole vältytty. Nyt kun sitä on ohjattu oikeille raiteille, on siitä tullut tasapainoinen ja ystävällinen rottweilerrouva. Menneisyydessä tehtyjen virheiden vuoksi Ronja vaatii kuitenkin osaavan kodin, jossa ollaan valmiita panostamaan koiraan. Ronjaa ei luovuteta lapsiperheeseen.

ronjakesneiti
http://www.koiratarhakulkuri.com/


Holly
rottweiler cross
Holly has a friendly nature. She has had some training given by volunteers at the shelter. Holly is vaccinated & spayed. She is good with cats. She was born in February 2010 and is black and tan in colour. She needs a loving home.


http://pawsdogshelter.com/rehoming/



Mä haluan jonkun noista! ♥

6 kommenttia:

  1. Meillä oli rottweiler joskus aikoinaan. On mielestäni vähän hankala rotu jos sitä ei ole pennusta asti kunnolla koulutettu.

    Muistan että sen kanssa sai olla aika päättäväinen eikä ollut mikään lellittely koira niinkuin meidän mopsi myöhemmin oli. :D

    Mein Melli (rotikka) oli myös aika helkkarin kova lenkkeilemään, mutta sitten se myös oli tietynlaisille ihmisille todella vihainen (tuntemattomasta syystä) josta tuli aika ajoin ongelmia. :/

    VastaaPoista
  2. oi miten ihania hauvoja<3! Vitsi mun tekisi niin mieli ottaa joku noista omaksi myös, mutta yksin en viitsi koiraa ottaa kun se sitoo niin 24/7 jos olisi mies tms joka tarvittaessa saisi ruokittua ja ulkoilutettua niin heti ottaisin mutta yksin vastuu on liian suuri nyt :s

    VastaaPoista
  3. Oon tietonen kyllä rotikan vaativuudesta, sen takia oonkin ollut vähän epävarma. Mutta en minä antaisi sen hyppiä silmille pentunakaan. :) Pennussa pitää muistaa se, että siitä kouluttaa aikuista koiraa, vaikka sillä hetkellä onkin pentu. Tottakai kaikkia koiria saa ja PITÄÄ hellitellä, mutta sopivassa tasapainossa.

    Musta taas tuntuu siltä, että jos nimenomaan EI olis miestä, niin ottaisin heti koiran seuraksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se tietenkin, mulla vaan menee opiskelujen&ponien kanssa(ainiin ja töiden vielä päälle:D) kanssa aika paljon aikaa niin yksin vastuu koirasta tuntuu liian suurelta...etenkin kun tykkään juurikin isommista koirista, rotikka,sakemanni,labbis-linjalla...Haastoin sinut muuten tämmöiseen http://gingerbreadcoffinbyfehlgeburt.blogspot.com/2012/05/about-meeeh.html :)

      Poista
  4. Blogissani olisi sinulle palkinto ja haaste (:

    kirsikkalaakso.blogspot.com

    VastaaPoista