Sivut

perjantai 25. toukokuuta 2012

Kollaasipäivitys vol. öööö....

Hei taas pitkästä aikaa!

Viime viikon sunnuntaina oli taas kuvaukset! Itseasiassa, se oli kuvausten toinen osio, sillä kävin ottamassa studiokuvat helatorstaina. Sunnuntaina mentiin Naten ja Tiinan (ja tietysti kuvaaja-Jannen) kanssa Hankoon asti eräälle sotamuseolle kuvailemaan. Isännällä oli pieni ihana sekarotuinen koira Diidu, joka ei osannut oikein käyttäytyä. :) Siitä huolimatta se oli kiva!

Maistiaisia kuvauskledjuista.


Aluksi kuvailimme erään ison tykin päällä, josta oli hyvä näkymä ohikulkevalle tielle (25). Oikeastaan pitäisi sanoa, tieltä oli hyvä näkymä tykille. Johtuiko se sitten kolmesta kuumasta goottireleisiin pukeutuneesta kissasta, vai ylipäänsä siitä, että tienvarressa näkyi elämää, mutta voin vannoa, että yksikään ohiajaja ei saanut silmiään irti meistä! Eräskin mies ajoi kohdallamme olevalle kääntöpaikalle, poistui tulosuuntaansa ja sen aikana kaverin pää kiersi n. 180 astetta ympäri. Takaperin. Niinkuin pöllöllä.

Museolla vierailevat asiakkaat ottivat kauempaa kuvia meistä omilla kameroillaan. Hassua. :)

Eräs päivä tässä etsin Pikkucissaa ties kuinka kauan.
Löysin lopulta.

Pikkucissan kanssa ollaan monesti käyty ulkona, koska mulla ei ole koiraa, jota viedä ulos! Tosin ensi viikolla saan koiran lainaan! Nemi tulee meille hoitoon!
Cissa on saanut ihasteluja ja ihmettelyjä pihalla.

Banaani?

Tilasin Ebaysta ittelleni kynnet! 120 kpl mustia tekokynsiä, joita voin koristella ja pitää valiaikakynsinä. Liimasin kynnet pikaliimalla kiinni, koska sitä suositeltiin netissä. Ja jos se lukee netissä, se on absoluuttisesti totta. Tuntuvat ainakin olevan tosi tukevasti kiinni.Laitoin tuohon vielä läpinäkyvää kynsilakkaa päälle kuvan ottamisen jälkeen. Saivat vähän enemmän kiiltoa. 

Pari päivän asua on jäänyt laittamatta, ei mitään kummallista.Ostin muuten kissoille BARF-ruokaa (bones and raw food). Jos et tiedä mitä se on, niin lyhyesti sanottuna luonnomukaista raakaruokaa, eikä mitään laadutonta markettiruokaa. Näin netissä mainoksia uudesta Musch-ruoasta, ja otin selvää mistä sitä saa. Tänään kävin kysymässä hintaa, ja se on alle pari euroa pötkylä! Luulin että se olisi hirmu kallista, mutta ei ollutkaan. Kaiken lisäksi kyseisessä Faunatarissa pötköt olivat 50% alennuksessa.


Nyt oma maha murisee, kun ostin viimeisillä rahoilla kissanruokaa ja pikaliimaa. Taidan mennä etsimään rääppeitä kapista.

5 kommenttia:

 1. Pikaliimalla kynnet kiinni? Milläs meinasit saada irti niin ettei omat lähe :D
  Minäkin kävin oman kisulini kanssa tänään pihalla, tosin se vaan kökötti ja kiusasi hämähäkkiä paikallansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitten sen ajan murhe. Saa nähä tarviiko niitä saada ollenkaan pois.

   Poista
 2. OOOO pitää meidänkin ostaa tuota kissanruokaa, vaikuttaa hyvältä! Ja pikkucissakin on niin shöböliini taas. Säki näytät ihan kivalta.

  VastaaPoista
 3. cissa! <3 miksei meiän tuhkis tykkää olla ulkona :( se vaan haluaa änkee jonnekkin koloon piiloon kyyhöttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku Cissanen on lapsesta asti käynyt ulkona ja hän on niin rohkea Cissa ettei hän pelkää mitään! u_u

   Poista