Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2010

Hiihtoloma

Jos tämä onneton paskapostaus loppuu lumimaisemakuviin, klikatkaa sen alla olevaa "lisätietoja" -linkkiä. Vittu että on vaikeeta! 

Minulla oli tässä viikon autuas vapaus. Kohtaa se on ohi ja mua kiukuttaa ihan hirveästi. En haluis mennä kouluun, koska meillä on ihan idarikursseja, paitti ehostus.

Eniwei.
Viimeviikonloppun tuskin tein mitään tähdellistä. Maanantaina aloin pistää Tomppa-tolppaa kasaan, sillä tarkoituksena oli ottaa se Biteylle mukaan, kun pystysettäis se sen kotona ja otettas hienoja kuvia! Kohtasin kuitenkin pieniä vastoinkäymisiä...
 
Nuo penteleet eivät irronneet toisistaan (kaksi isointa ja kaksi pienintä). Lopulta kokeilin tämmöstä ovelaa konstia: 

Toinen tikku pitää vastaan, ettei palikka pääse pyörimään, ja toisella palikalla kiskon auki. Kahdessa isommassa se taktiikka toimi, mutta nuo pienet ei vaan auenneet millään!  Ei siinä muuten olisi mitään ongelmaa, koska nuo on niin pieniä, mutta kun ne ovat väärin päin. No, ovat sitten jatkossakin. 

 Biteyllä ei sitten kuitenkaan otettu kuvia, mutta pulkkamäkeen päästiin. Sieltäkään ei ole kuvia, mutta ainakin Luna oli iloinen...
å
eskiviikkona mulla oli kauhean tylsää, ja päätin sitten purkaa sen Pörtsiin. Vein sen pihalle. Se neutti täysin siemauksin.  

 
 Samana päivänä vein myös Amin ja Cindyn lenkille. Niistä en ottanut kuvia, mutta otin pari räpsyä lumimaisemista! 



  


Tää paska firefox kaatuu koko ajan ja mulla menee hermot!! 




Pörsylällä oli onkelma. 

 
Sillä kasvoi peukunkynsi  tassuun kiinni. Vietiin se perjantaina eläinlääkärille, ja samalla rokotettiin molemmat kissat. 


Pörsylä takkutukka pääsi myös kylpyyn. 

Illalla minä paistoin käyhiä ritareita, jotka näytti ihan pupuilta. : >3 

ainiin. Värjäsin myös sen ruman värisen otsatukkani. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti