Sivut

lauantai 13. helmikuuta 2010

Mortiannan päivä, (ainakin yksi) kuva tunnissa.

( Oho, jatkettu perhonen oli viideskymmenes merkintä! )

Heräsin tänään 9.30. Olin jo noin puolitoista tuntia hereillä, ennen kuin päätin aloittaa kuva tunnissa -homman. Sitä ennen olin meikaillut, ja siivonnut käninhäkin. Otin purut pois, ja päätin kokeilla pyyhettä pohjana. Vessalaatikoissa on puisia lämmityspellettejä.
Noin puoli kahdentoista maissa lähdettiin bussilla läheiseen kauppakeskukseeen (jonka nimeä en nyt tässä mainitse, turvallisuussyistä).








Aikamme kierreltyämme ja tuhlattua kaikki rahamme, päädyimme ruokaostoksille erääseen ruokatavarakauppaan (jääköön senkin nimi nyt mainitsematta). Ostimme mm. jättimäisen säkin paskapaperia.

Puoli kahden aikaan olimme junassa matkalla kotiamme kohti. Myös jättimäinen vessapaperisäkkimme matkusti uuteen kotiinsa hattuhyllyllä.


Kauppoista mukaamme tarttui mm. uudet kuulokkeet, valokuvakehyksiä, leffoja, sekä Elvistä.

Kotiin tultuamme tein vaikka mitä, mm. ruokaa, söin, kävin saunassa, asensin verhot ja tankoilin, mutta ladatessaniu kuvia koneelle, loppui kamerasta akku. Sain vain siis nämä kuvat. No, ehkä se ei haittaa kun ei tämä ketään varmaan edes kiinnosta yhyy kukaaneirakastamua kommatkaa pllliizzz?? ?!?!?

Anteeksi.

Mortianna kuittaa.

6 kommenttia:

  1. Terveiset puput.netin Korvakarvalta :)

    VastaaPoista
  2. Hei hou! Mäki haluun nähä sun blogias, mut oot liian salaperäinen! :D

    VastaaPoista
  3. Mulla on livejournalissa blogi, mutten oo sitä enää FB-aikakauden alun jälkeen päivittänyt. Ja se on muilta kuin kavereilta salattu, koska isukki kävi vakoilemassa mua vakituiseen sen kautta...

    VastaaPoista
  4. Hajosin lievästi tolle vessapaperille junan hattuhyllyllä XDDD

    VastaaPoista