Sivut

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Oli tiistai

Tiistaipäivänä minulla oli heti aamusta decokoe. Chiana tuli mun uhrikseni. Chiana sai turkoosia meikkiä ja kikkurakampauksen.



Meikistä sain kauheasti kehuja, mulla oli kuulemma erinomaiset luomivärit ja vakaat rajaukset. Olisin saanut meikistä kolmosen (asteikolla 1-3) mutta sain 3- koska asiakasanalyysi ei ollut täytetty oikein.
Kampauksessa oli epäsymmetrisyyttä ymym ja siitä sain vissiin kakkosen.

Kun lähin koulusta kokeen jälkeen, ja kuvasin tulvaa ja ankkoja.

(Onko tuo risti tuossa kirjkon seinässä väärinpäin?)

Sitten suuntasin Seppälään, ja päätin viihdyttää itseäni leikkishoppailemalla. Sovitin siis rohkeasti jännittävia vaatteihia.
Tuo kynähame oli aika håt, tosin vaan yhtä kokoa liian pieni. Pilkkupaita menetteli, ottaisin sen jos halvalla saisin.
Tuo punapaita on aika fifties.

Lopuksi kokeilin kiiltäviä tekonahkahousuja jotka oli ihan liian naftit! :F Muodostivat aikamoiset lehkkakahvat lanteille. Lisäksi pillilahkeiset. Tuo minihihainen tekonahkabolero oli aika kiva, mutta ehkä jostain vähän joustavammasta kankaasta tehtynä, sekä joidenkin kivojen koristusten kanssa. :D

En ostanut mitään.

3 kommenttia:

  1. leikkishoppailua! ankkoja! ♥

    VastaaPoista
  2. Ihan kivasti noi must fittaa :) Eikä noi tekonahkat näyttäny yhtään huonolta! Eikös tossa jalkatanssivideolla sulla ollu nahkabyysat?

    VastaaPoista
  3. Noi housut vai? Ne oli ihan kamalat! :D Ne puristi lanteilta niin että ne sai lantion näyttämään pieneltä ja mahan kauheen isolta.

    Jalkatanssivideolla oli kiilto-PVC-housut. :)

    Ja vielä mielenkiinnosta: Kuka sä oot, Anonyymi? :D

    VastaaPoista