Sivut

tiistai 14. joulukuuta 2010

Pomputin uusi koti

Tässä jo joku viikko taaksepäin sain puhelun joka keskeytti aamu-uneni. Eräs nainen soitti ja kertoi nähneensä ilmoitukseni Pomputista puput.netissä. Hän kertoi, että hänen oma pupuherransa oli nukkunut pois juuri edellisenä viikonloppuna, ja jäljelle oli jäänyt tyttöpupu, Peppi, suremaan.

Puhelu naisen kanssa vakuutti minut täysin siitä että siihen kotiin halusin Pomputin luovuttaa. Nainen, Mari, vaikutti lemmikeilleen omistautuvalta ja asiantuntevalta pupuihmiseltä. Niinpä sovittiin, että Pomputti muuttaisi seuraavalla viikolla Marin ja Pepin luo.

Marin koti oli varsinainen pupujen paratiisi maan päällä! Lattiaa peittivät matot jokapuolelta maksimoiden pupujen liikkumatilan (Pomputti ei ainakaan liiku koskaan paljaalla lattialla, koska jalat sutii) eikä pupuja koskaan suljeta häkkiin. Tarjolla oli mitä moninaisimpia herkkuja useassa paikassa, sekä pehmeitä koreja ja muita kivoja paikkoja ihan vaan pupuja varten!

Kun Pomputti saapui uuteen kotiinsa, asettui se poikkeuksellisesti häkkiin. Peppi pääsettiin tutustumaan uuteen poikaystäväänsä kalterien toiselta puolelta. Nuuskutukset sujuivat rauhallisesti (toisin kuin Taikan ja Pompun ensi tapaaminen aikoinaan!) ja Peppi viihtyi Pomputin häkin ulkopuolella.

Nyt olen viestitellyt Marin kanssa ja Pomputilla menee uudessa kodissaan todella hyvin - mitä en epäillytkään! Ne ovat Pepin kanssa bestikset ja  rötköttävät toisissaan kiinni kylki kyljessä.

Tässä vielä pari Marin ottamaa kuvaa:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti