Sivut

torstai 16. joulukuuta 2010

Viimeaikojen ostoksia

Jo aika kauan aikaa sitten ostin itselleni tällaisen paidan käydessäni Tampereella. Se oli Gina tricotissa alennuksessa. Meni siihen kauppaan varta vasten etsimään erästä toista paitaa, tämän paidan siskoa. Se oli punainen, siinä oli huulet, joiden alta paljastui vampyyrin hampaat, ja siinä luki "Trick or treat?"

Kuitenkin valitsin tämän, ehkä vähän itselleni sopivamman paidan, joka oli tosin vähän räikeän värinen. Mutta siinä on söpö hämykäkki.



Tämmöosen takin ostin Seppälän alerekistä. Se ei näin talvella paljoa lämmitä, mutta ehkä kesällä sitten. Ostin kokoa 36 (!!), koska 38 oli löysä (!!).  Samalla reissulla ostin myös nämä housu-leggingsit, jollaisia taisin käydä jo kauan sitten kokeilemassa Seppälässä.
Noita ei vaan ei ole naisille suunniteltu, koska niiden käyttäjällä ei saisi olla laintaan persettä eikä lantiota. Ne tekee lanteille ihan järkyttävät makkarat. Mutta enkä mä niille jotain käyttöä keksin. Maksoivat jopa kolme kokonaista euroa :)



Kun olin alle viisivuotias, äiti oli opiskelemassa Hollannissa joku... puoli vuotta. Joulun aikaan se lähetti mulle ja siskolleni joulukalenterit, jollaisia ei löytynyt siihen aikaan vielä Suomesta.Sitä seuraavasta joulusta lähtien mummi on säilyttänyt ne kalenterit, ja täyttänyt ne aina uudestaan joka vuosi, aina ihan teinivuosiini saakka. Lopulta kalenteri oli niin huonossa kunnossa että päätin armahtaa sitä eutanasialla.

Mutta voitte kuvitella, miten ihanaa oli, kun löysin kaupasta täysin samanlaisen joulukalenterin, ja vielä Suomesta! Ja kun löysin sellaisen puoleen hintaan, se oli pakko ostaa!



Tällaista karkkia sieltä saa!
Vielä yksi look of the day. En tosin muista minkä päivän.

 Toi tucca on ihan kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti