Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Iltahöpötys

Moi!

Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu aika kivaa! Syön tässä juuri keksejä! =) Mulla oli tänään autokoulun neljäs ajokerta, ja opettaja kehu, että mulla menee sen mielestä aika hyvin.

Huomasin myös että jo yhdeksän on käynyt vastaamassa mun kyselyyn, kiitän kovasti!

Danilla on ollut koko tämä viikko iltavuoroa, joten oleilen täällä illat yksin kotona. Sain viimeisetkin silaukset valmiiksi kummitätini tilaustyöstä, kerrynterrieri Rubenista, joka valitettavasti nukui pois viimeviikolla yhdeksänvuotiaana. Ruben oli käsittääkseni kummitätini ensimmäinen koira, itse en ainakaan tiedä hänellä olleen koiraa aiemmin.



Halusin sen jälkeen vain piirtää jotakin kevyttä, jotain, mitä ei tarvitsisi jyystää kymmentä tuntia, jotain kevyttä, koska piirtäminen on yllättävän rankkaa. Olisin halunnut piirtää Danista kuvan, mutten löytänyt mitään tarpeeksi hienoa kuvaa tyypistä, jonka on aina pakko väännellä naamaansa kameran edessä. Dania ajatellen kuitenkin aloin tuhertaa Morrisonin Jimiä, se tykkää siitä. En jaksanut siis ihan täysillä keskittyä, eikä kuvasta tullutkaan näköinen, koska leuasta tuli liian pieni. Toisaalta, jos kuvaa katsoo ylösalasin ja vinosta kulmasta, löytää yhdennäköisyyttäkin!



Eilen kävin Kivun kauneudessa vaihtamassa renkaan tilalle tapin. Renkaan kanssa eläminen oli vaikeaa: en saanut suuta normaalisti kiinni, ja huulet kuivui, leivän (ja monen muun) syöminen oli hankalaa, rengas tykkäsi olla vinossa vaan toiseen suuntaan, suorassa ollessaan suu ei mennyt kiinni, ja rengas ei päästänyt reikää kunnolla parantumaan, vaan jatkuvasti revitti lävistyksen reunoja, ja teki sisäpuolelle haavan.
Nyt on tatti hyúulessa ja kaikki on hyvin!


Tuo nuppihan on ihan onnettoman pieni! :D Mun pää näyttää läskiltä sen takia, hehheh! Sain Kaisulta tuohon sellasen piikin, mutta Dani otti sen käyttöön samantien. Tehtiin Naten ja Danin kanssa tilaus, läjäpäin läväreitä, odotellaan vaan niiden saapumista... :)


1 kommentti:

  1. Luulen että ne onkin jo tulleet (: me tullaan täältä huomenna eli keskiviikkona niin käyn kipasemassa ne viimeistään to (:

    VastaaPoista