Sivut

lauantai 13. elokuuta 2011

Lauvantai




Tänään oli mukavainen lauantaipäivä. Herättiin vähän myöhään (kaheltatoista) ja emäntäni (Dani) kärsi hieman krapulasta. Eilen oli ollut PRKL Clubilla kuuntelemassa jotain psykobilly-bändiä Pimp My Festeillä, ja saapui noin puoli kuuden aikaan aamulla kotiin ja näytti uutukasita tatuointia ranteessaan. Jo nyt on saatana kun mennään baariin mennään baariin, eikä tulla täplikkäinä takaisin!

No ei vaiskaan, se oli hieno tatulointi, ja tosi hyvin tehty. :) Oli kuulemma halunnut tuommoista jo neljätoistaveestä saakka.



Päivän suunnitelma oli lähteä aamupäivällä tallille, josta jatkettaisiin suoraan Stadiin ja Suomenlinnaan meidän teatterin jokavuotiselle kesäpiknikille. No, aamupäivä nukuttiin, joten lähtö viivästyi. Tallilla Dani poti niin kovaa darraa, ettei halunnut ratsastaa ollenkaan, joten päätin irtojuoksuttaa Chocoa. Edellisella kerralla Chocolla oli turbovauhdit päällä, tänään mentiin vähän iisimmin. Alla videoita:


Itse juoksentelen tuolla keskellä pitääkseni vähän vauhtia yllä. :P 



Koska tallille lähtö venyi, myös tallilta lähtö venyi. Soittelin teatterilaisille, että kannattaako piknikille enää edes lähteä, onko siellä ketään vielä paikalla, mutta minulle ei vastattu puhelimeen. Niinpä päätettiin molemmat nälästä nuutuneina vaan suunnata kaupan kautta kotiin tekemään ruokaa.

Käytiin kauppareissulla Entressessä myös vaatekaupoilla. Dani ei ostanut muuta kuin tatuointiinsa mätsäävän riipuksen, itse ostin seuraavia:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti