Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mortianna goes cyber?

Tukanvärjäyslauantai.




Sain Natelta nuo rastat, kun eivät menneet kenellekään kaupaksi, ja se halusi eroon niistä. Toisen nipun jouduin kyllä itse askartelemaan. Ei ole koskaan juuri kiehtoneet nuo kuiturastat ym, mutta nyt kun ne on päässä niin ne on aika kivat! Kannattaa vissiin joskus vähän astua niiden omien rajojen ulkopuolelle, voi löytää jotain kivaa! :)





Yhtenä iltana tällä viikolla kävästiin mun Mummin luona, tällainen asu minulla oli.





Eilen jopa pääsin baariin asti!
Eräs Danin kaveri tuli meille ajeluttamaan tukkansa ja katsomaan leffaa, siinä samalla joivat kaljaa. Itse join puoli siideriä, kunnes kuulin että joudunkin kuskiksi, kun päätettiin lähteä laulamaan karaokea. Käytiin eräässä pubissa jonka omistaa eräs Danin tuttu, mutta siellä oli karaoke lauantaisin. Istuttiin siellä hetki ja vaihdettiin sitten mestaa jonnekin mistä löytyi karaokea.

Paikan taso oli juuri mitä karaokebaarilta voi odottaa. :D Äijä joka lauloi saapuessamme ei pysynyt tahdissa sitten ollenkaan! Karmeata kuunneltavaa, kunnes tuli Danin vuoro. ♥

Itse kävin laulamassa kaksi biisiä, Surupuvun ja Sleeping Sunin - mun bravuurit. Olen ihan kauhean ylpeä ittestäni, kun Sleeping Sunin vedin niin hyvin, että itsekin yllättyneenä kuulostelin, että jopas kuulostaa hyvältä. Biisin jälkeen tultiin kehumaan kauheasti, ja tuli hyvä mieli. Niin, ja sain aplodit koko kapakalta, kun normaalisti laulajille taputti vain niiden kaverit. Karaokebaarissa on kiva vetää, kun ei tarvitse olla huippu voidakseen loistaa!


6 kommenttia:

  1. Miten noi kiinnitetään? T. Utelias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitoin hiukset kahelle letille ja kun ne rastat on nipussa ponnarissa, laitoin ne sillä ponnarille letin ympäri. Ei tarvi välttämättä ees letittää, mut mä ajattelin että se on tukevampi.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on tolleen liukuvärjätyt, tyvestä pinkit ja sivut (jotka ei näy kuvassa) on siniset. Tuli melko liilat mutta ei se mitään. :)

      Poista
  3. sullehan sopii tosi hyvin nuo rastat + gogglesit :)

    mun blogissa on muuten sulle awardi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Nyt on vastattu awardiin! :)
      Ajattelin että joskus voisin ehkä ottaa kuiturastat ihan pidemmäksi aikaa päähän.

      Poista