Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

Kipeyspäivitys

Köh köh niisk tsiuh!

Laivalla sain jonkun pöpön ja heräsin aamulla kurkku kipeänä. Seuraavana aamuna oli niin hirveä olo, että oli pakko hakea sairaslomaa. Lämpöä oli, mutta tunsin sen laskevan päivän myötä joten en mitannut enää aamun jälkeen. Olo oli kuitenkin ihan pipi. Illalla tuli sellainen pääkipu, että tuntui kuin olisi ollut krapula. Nyt on seuraamassa hyvää vauhtia yskä ja rrrräkä!

Kivaa lukea toisten taudeista - eikö!

Tässä esittelen nyt kuitenkin vaatteet mitä ostin Ruotsista. Enemmänkin olisi ollut ostamisen arvoista, etenkin kenkiä, mutta kun tosiaan tiennyt paljonko oli rahaa käytettävissä, niin en sitten kaikkea ostanut.

Rallihuppari ja saikkulook.

Kisuhame! 
Pikkukissa tuli vasta tänään kotiin. Se oli hoidossa mummolassa, eli Danin äidin luona. Masu saa slaagin kaikesta uudesta - ja etenkin kuljetuskopasta - joten sillä kävi hoitaja sillä aikaa kun me oltiin poissa. Pikkukissa ei kumminkaan olisi oikeen pärjännyt niin vähällä hoidolla, joten se lähti mummolaan. Pikkukissalla oli megakivaa kun se sai leikkiä toisen kissan, Duubiksen kanssa. Masu nautti olostaan ainoana lapsena tähän päivään asti.

"Ma-!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti