Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Väripläjäys

Eipä ole minusta paljon kuulunut viimeaikoina. Onko ollut ikävä?

Syksy tai joku tai ihan kaikki masentaa niin, etten edelleenkään jaksa oikein mitään. Niinpä en ole oikeastaan laittautunut mitenkään, että ei ole tullut otettua asu- tai meikkikuvia, en ole tehnyt mitään jännää, eikä ole huvittanut ihan muuten vaankaan kirjottaa. :(

On sen verran tapahtunut, että Dani viritti meille vanhan THE Nintendon, ja Nintendo 64:n. Mahtavia aarteita nuo vanhat vehkeet, etenkin Super Mario Bros., vaikka henkilökohtaisesti tykkään enemmän pelata Yoshi Mariota Nintendo 64:lla.




Tänään mieleeni juolahti pukeutua niin, ettei minulla olisi lainkaan mustaa päällä. Kaivelin kaapista mahdollisimman paljon eri värisiä vaatteita, ja suttasin luomiväritkin teemaan sopiviksi. En tosin ollut noilla koko päivää, meikitkin oli ihan plööh, kun en jaksanut sittenkään panostaa tarpeeksi.






Värioksennus.
Värjäsin vielä tukkaanikin. Anteeksi siis tuccanikin.
Otsis oli siis musta Tähkän musavideon jäljiltä, vaalensin nyt pari kertaa ja laitoin sinistä päälle.
Sininen oli hieman pettymys, se on vähän turhan tumma, sekä vihertää hieman (johtuu pohjasta). Ehkä ensi kerralla voin sekoittaa joukkoon valkoista toneria, niin väristä tulisi hyvä.

2 kommenttia:

  1. Moikka Mortianna, uusi lukija täällä! Päädyin blogiisi googlaillessani jotain tankoilujuttuja. Olen itse aloittanut lajin tänä syksynä ja olen HUONO, olisiko sulla vinkkejä aloittelijalle? (Vaikka postaus niistä olis kiva. :) ) Tykkään sun kosmetiikka- ja asujutuista, niitä vois olla lisää. Ja saisko jonkun "kaikki meikkisi/kosmetiikkasi" -jutun, vaikka oot sellasen tehnytkin mut veikkaan et kokoelma on karttunut? Kiitos vaan kivasta blogista ja mukavaa joulun odotusta (kai näin voi jo sanoa). :)

    VastaaPoista
  2. No moikka Mangusti! Ihana kommentti! :]
    Paras vinkki mitä alottelijalle voin antaa on tankofoorumi, eli tämä: http://spinaround.niceboard.org/
    Sieltä saa paljon vinkkejä ja siellä on myös jotain opetusvideoita, viisaammat neuvoo kyllä jos tulee kysyttävää. Itse en blogiin kamalasti tankoilukuvia laita, koska ne tosiaan on sitten kaikkien nähtävillä, ja kun tankoillessa pitää olla melko vähissä vaatteissa, ei sitä voi koskaan tietää kuva päättää käyttä kuvia väärin tms. :/

    Täytyy pistää jonoon tuo meikkiesittelyjuttu, kun kerta toivomus on esitetty! Oikein hyvää joulunodotusta sinullekin, ihanaa että tykkäät blogistani! :)

    VastaaPoista