Sivut

maanantai 21. helmikuuta 2011

Näytelmämme

Ajattelin nyt jakaa tämän lukijoitteni kanssa, nimittäin näytelmämme esitykset ovat nyt käynnissä ja lippuja on vielä tukoittain saatavilla! 


Näytelmä perustuu nykyaikaan, ja on (toivottavasti) ajatuksia herättävä kertomus vieraantumisesta ja hylkäämisestä perheessä. Käsikirjoitus on selkeä, eikä mitään usein teatterille tyypillistä tekotaiteellista paskaa. Uskon että katsoja tajuaa tästä jotain! :D 


No, kun omat myyntipuheeni ovat tätä laatua, kopioin feisbuukista: 



PARHAISSAKIN PERHEISSÄ


Ohjaus Riikka Sarvimäki

Anna Krogerus (s. 1974) on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista ja esitetyimmistä suomalaisista nykynäytelmäkirjailijoista.

Espoonlahden teatterin tulkinnassa keskeisiksi aiheiksi nousevat hylkääminen ja hylätyksi tuleminen.

Näytelmä kertoo Raakelista, jonka perhe on kriisissä. Perheen jäsenet ovat hylänneet toisensa, ja äiti Raakel yrittää epätoivoisesti pitää perheen koossa. Raakel ja hänen miehensä Risto ovat keskittyneet uransa edistämiseen, ja vapaa-aika perheen jäsenten kanssa on jäänyt kortille. Pikku hiljaa perheen jäsenet ovat vieraantuneet toisistaan.

Näytelmä pohtii sitä, kuinka ihminen voi yli-individualistisessa yhteisössä? Johtaako yhteisöllisyyden puute pahoinvointiin nyky-Suomessa? Riittääkö materiaalinen hyvinvointi takaamaan henkisen hyvinvoinnin? Yhteiskuntamme näyttää korostavan arvomaailmaa, joka tukee jokaista hoitamaan vain omat asiansa, mutta silti jokainen meistä kaipaa rakkautta ja huomiota.

On helppoa sulkea silmänsä asioilta, jotka eivät kosketa itseä, mutta mitä tapahtuisi, jos huomaisimme arkipäivässä tapahtuvan hylkäämisen? Mihin hylkääminen voi pahimmillaan johtaa ja minkälaista epäsuoraa hylkäämistä yhteiskunnassamme tapahtuu? Eläisimmekö paremmassa yhteiskunnassa, jos ottaisimme huomioon edes hitusen enemmän toisiamme?

Rooleissa: Ulla Anteroinen, Said Dakash, Henrik Forsberg, Jenna Hellsten, Anna Henttonen, Jonas Lindström, Matti Nojonen, Miia Nurmi, Inka Ristola.

ESITYSAJAT

Helmikuu 2011


SU 20.2. HUOM. klo 18
TI 22.2. klo 19

Maaliskuu 2011

TI 1.3. klo 19
SU 6.3. HUOM. klo 18
TI 8.3. klo 19
LA 12.3. klo 19
TI 15.3. klo 19
SU 20.3. HUOM. klo 18
TI 22.3. klo 19
LA 26.3. klo 19

SIJAINTI JA LÄHESTYMISOHJEET

Esitykset Matinkylän monitoimitalon teatterissa, Matinraitti 17, Espoo. 600m Isolta Omenalta.

Sijainti kartalla: http://goo.gl/maps/75E7

Reittiopas: http://www.reittiopas.fi/?to_in=matinraitti+17

Matinraitti on kävelykatu. Parkkipaikkoja on Matinkylän vanhalla ostarilla (ihan vieressä) ja ympäristössä.

LIPUT

Hinta 12€ / 5€ (HUOM. Vain käteinen)

Liput voi varata etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla ja voidaan lunastaa lippukassalta 30min ennen esityksen alkua. HUOM. Maksu vain käteisellä!

Lippuvaraukset: 044 290 1075 (soitto, tekstiviesti tai viesti vastaajaan) tai sähköpostitse espoonlahden_teatteri@hotmail.com

Lähetämme kaikista varauksista vielä vahvistusviestin.

Lisää kuvia ja viimeisimmät tiedot: http://www.espoonlahdenteatteri.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti