Sivut

perjantai 4. helmikuuta 2011

Rapsutuskynnet

Eilen illalla teimme Mashan kanssa läpimurron!

Kävin sitä silloin tällöin vessassa rapsuttelemassa, ja olin huomaavani, että se puski aavistuksen verran päällään takaisin. Lopulta aloin vain ronskisti rapsuttaa sitä, eikä aikaakaan kun Masha antautui nautinnolle, puski antaumuksellisesti päällä kättäni ja pöntön takaa kuului tasainen, kumea kehräys! Kävi ilmi, että Masha on todella hellyydenkipeä otus.

  Pikku hiljaa sain kisulin houkuteltua ulos vessasta rapsutusten avulla, ja neiti uskaltautui ruokakupille minunkin nähteni. Lopulta istuskeltiin kaksistaan eteisen lattialla, ja Masha puski ja kehräsi ja nautti rapsuista! Kun sitten lähdin pois, Masha palasi takaisin vessaan vanhalle paikalleen.



Aamulla ja tänään päivällä jatkoin rapsuttelua, ja Masha rentoutui nopeasti. Yön aikana oltiin käyty vessalaatikollakin! Illalla se tuli kanssani taas eteiseen asti, ja uskaltautui jopa tänne huoneen puolelle, tähän tietokoneen nurkalle asti! Kun lopetin rapsutussession, ei Masha palannutkaan vessaan, vaan kävikin eteisen kynnysmatolle nukkumaan! Mahtavaa! Edistymme!



Tänään otin myös elämäni ensimmäistä kertaa akryylikynnet!
En ole aikaisemmin ollut niin rikas enkä turhamainen (anteeksi vain ;) ) että olisin maksanut kynsistä 60-100 euroa miltei kuukausittain. Nyt Naten kaveri Marjo kuitenkin teki nämä minulle melkoisen halvalla, joten halusin kokeilla, koska omat kynteni eivät vain kasva!





Näillä on nyt hyvä rapsutella! :)

4 kommenttia:

  1. Aaaaa Masha on niin söpöliini, tahon kanssa nähä sen. ;^;

    Ja aika superit kynnet! >8)

    VastaaPoista
  2. Söpö kissa! Mä en halunnut akryyleja kun ihan varmana olisin tökännyt ne johonkin ja koko oma kynsi olisi kanssa lähtenyt pois joten otin geelejä, kunnes en enää jaksanut huoltaa :P

    VastaaPoista
  3. Voi reipasta Mashaa! Sopiiko jos tullaan ens viikolla vähän rapsuttamaan sitä? :D Kivat kynnet!!

    VastaaPoista
  4. Sopii en viikolla. Katotaan lähempänä mikä päivä.

    VastaaPoista