Sivut

maanantai 21. helmikuuta 2011

Ruokapostaus nro 1

Tänään en ehtinyt syödä koko päivänä muuta kuin karkkia, paitsi aamulla vedin puuroa. Töitä oli neljään asti, ja siitä piti jatkaakin suoraan teatterille esitykseen, joka alkoi kuudelta. Mulla (Annan lisäksi) on kuitenkin enemmän maskattavaa kuin kaikilla muilla, joten kiirettä piti. Olisin ehtiny duunin ja teatterin välissä käydä pikaisesti ostamassa haukattavaa, mietin mielessäni jo Kampin K-marketin lihatiskin valmiita lämpimiä herkkuja... Kuitenkin kellon tullessa neljä, ei seuraavaa työvuorolaista näkynyt missään. Soitin työkaverille, että kai tämä muisti että tänään piti tulla tuntia aikaisemmin töihin. Luuristä kuului yllättynyt "MITÄ??"

No, suurinpiirtein vartin verran siinä kesti ylimääräistä, teatterille ehdin ajoissa, mutta herkut saivat kyllä jäädä K-marketin lihatiskiin. Onneksi näyttelijäkolleegani Jenna tarjosi juustoriisikakkuja, sekä kirjaimellisesti syötti mandariinia (koska omat kädet oli tukkaa laittamassa).

Koska jopa minunkaltaisellani namihirmulla on jokin raja tuolla jossain, oli mulla vähän ällö olo kun oli saanut pelkkää sokeripitoista koko päivänä. Kotiin tullessani kävin kaupan kautta, ja kokkasin itselleni oikein herkullisen aterian - joka oli kaiken lisäksi vielä terveellinen (minun mittapuulla)!

Kokeilin Naten reseptiä sovellettuna.


Pehmeästi pippurimarinoitua kanaa, ruokakermaa (joka on kasvirasvasta!), ranskankermaa, kanaliemikuutio sekä pussikasveja. Natte käyttää hunajamarinoitua kanaa, sekä mausteena currya ja hunajaa. Hunaja on kuulemma se ehdoton juttu, mutta uhmasin Nattea enkä ostanut sitä.

Lisäsin päälle vielä nokareen raejuustoa, ja tuli tosi herkkuruokaa!

Ja tän kanssa en edes syönyt riisiä. Ni ei tuu kato liikaa hiilareita (niitä on tullut ehkä muutama säkillinen päivän aikana).

Jälkiruuaksi oli pala tai kaksi suklaajuustokakkua, jonka oli saanut Natelta kotiinviemisiksi eilen.


Ihan vaan ettei ois liian terveellistä!
 Eikä ruoka ikinä näytä kuvissa yhtä herkulliselta kuin livenä.

4 kommenttia:

  1. Mä haluan kans kokeilla tuota ruokaa joku päivä, näyttää superhyvältä! <3

    VastaaPoista
  2. Niin, siinä ei varmaan kauheesti hiilareita ole, maissista en tosin ole varma. mutta tuo kastike on hyvää!!

    VastaaPoista
  3. Joku saa susta joskus tosi hyvän vaimon:)

    VastaaPoista