Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Semisti secoa

Väriympyrä-postauksessa kyselin mielipidettänne siitä, minkä värinen otsatukka sopii minulle parhaiten. Niitä kun on ollut jos jonkinmoista. Sain vastauksia myös Facebookissa ja tulos oli yllättävä.

Eniten ääniä sai listan viimeinen, eli tummanpinkki, joka on siis Stargazerin magenta. Se sai yksitoista kannatusta. En tiedä oliko kuva hieno kammattuinen tukkineen ja tekoräpsyineen, tai jotain, sillä omasta mielestäni se on ehkä vähiten suosikki! :D

Oma suosikkini on varmaankin kirkas pinkki, koska tykkään siitä että väri näkyy kunnolla.
Toiseksi eniten ääniä saivat turkoosi ja violetti (viisi ääntä). Kirkas pinkki samoin kuin musta saivat neljä ääntä, mutta musta myös yhden ei ainakaan -äänen. Sininen sai kaksi kannatusta, ja blondi yhden kyllä- ja yhden ei-äänen.

Olen kiitollinen kaikista vastauksista, mutta valitettavasti täällä ei vallitse demokratia, joten en värjännyt värillä, mikä ei tuntunut kivalta. Tulen joka tapauksessa vaihtelemaan väriä jatkossakin.


Turkoosi päästeli jo kuolemankorinaa, joten jotain oli tehtävä.


Tadaa!



Not back to black, back to violet!
Ärsytti taas kun tuntui että väristä tuli ihan sysitumma, mutta noissa kuvissa se on ihan kirkas. Ja tuosta se vielä haalistuu, kun on vastavärjätty.

Se tukasta!

Eilen meillä oli täällä Naten bullivauva Nemi kylässä ihan aamusta yöhön asti. Kissoilla oli toki oma mielipiteensä asioista:



Nemi käyttäytyi kuitenkin todella rauhallisesti ja kunnioitti tarpeeksi kissojen "koskemattomuutta", joten Masukaan ei saanut mitään paniikkia. Silloin kun äitin mäyräkoirakoira Cindy oli kylässä, Masu säikähti niin että vietti koko viikonlopun tuolla: http://2.bp.blogspot.com/-jkuCOc1Wxls/ThdFgLXX3fI/AAAAAAAAB-8/a1VrgPFhVIQ/s1600/NN+069.JPG

Lopulta huomasi ettei Nemistä ollut haittaa, ja sängyllä sai oll turvassa. Pikkucissallahan oli lopulta huippukivaa Nemin kanssa leikkiessä! Pikkucissa oli mennyt pieneen pahvilaatikkoon, ja Nemi ahdisteli sitä siellä. Välillä aina laatikosta viuhahti valkoinen kissantassu. Ja kun Nemi otettiin pois laatikon luota, Pikkucissa oli ihan rennosti ja ihmetteli mihin koira hävisi. Eli hauskaa oli siis molemmilla.

Tutustutaan...



Niin, ja eilenhän meillä oli partyt kavereille meidän kihlajaisten kunniaksi!



Olin leiponut vegaanisen kakun, koska mulla oli pari vegaaniystävää kylässä. Kakkua kehuttiin kovasti, oli hyvää, vaikka vähän tuhtia ja ällöttävää! :)
Saatiin lahjojakin! Viinilaseja, Huojuva torni -peli, suklaata, suklaateetä, kukkia... ja tietysti viiniä!

Huomatkaa tuo ihana hippipakukassi! 

Dani oli taas semisti seco! %)



Ei tullut otettua oikeen yhtään asukuvaa, koska oikeesti, tapojeni vastaisesti en vaan jaksanut laittautua! Mulla oli t-paita ja sen kaverina sentään hame, en meinannut jaksaa edes meikata, mutta sitten sudin vähän eye lineriä kun ensimmäiset vieraat oli jo tulleet.

Mutta joo, on kiva olla kihloissa!

3 kommenttia: