Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Dani 22v.

Torstaina oli Danin synttärit. Juniori sai vihdoin minutkin kiinni, ja yltää nyt samalle tasolle kuin puoliskonsakin, eli siis 22:n vuoden loistavaan ikään!

Torstaina Danilla oli iltavuoro, jonka jälkeen meni käymään porukoillansa. Minä ehdin hyvin siinä välissä leipoa mangojuustokakun, Danin lempparin!




Lauantaina järjestimme synttärijuhlat joissa oli Halloweenin hengen mukaisesti mahdollisuus pukeutua naamiaisasuun. Kaikki ei pukeutunut, mutta itsehän rakastan pukeutumista ja laittaitumista, joten minulla tietysti oli asu päällä. Ajattelin ensin pukeutua koulutytöksi. Viimehetkellä kuitenkin muutin mieltäni, ja pallottelin muutamia vaihtoehtoja, joista mikään ei oikein osunut...

Onneksi oikea vastaus löytyi kuitenkin läheltä...





Pukeuduin kissaksi!


Viime hetkillä rupesin askartelemaan itselleni kisunkorvia, ja potimaan miten hitossa saan ne kiinnitettyä päähäni. Käytin vanhoja rintsikantoppauksia, johon ompelin kangasta päälle. Tikkasin ne kiinni hiuspantaan, ja voíla!







Dani oli jenkkisolttu, lomilla Vietnamin sodasta.


Erästä asiaa pitää vielä hehkuttaa, nimittäin Talentia! Henriikka Roo pääsi finaaleihin! Meiltä lähti täältä neljä ääntä Hennulle. Jo ette seuraa Talentia, ettekä tiedä mikä tai kuka Hennu on, näette sen TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti