Sivut

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Grl Enrg!

Blogeja selatessani vastaani tuli eräs blogi, jonka kirjoittaja (en nyt millään muista kuka) kertoi maininneensa aiemmin blogissaan riippuvuudestaan Bon Aquan villi vadelma -veteen. Eräänä päivänä oli saanut soiton kyseiseltä yhtiöltä, jossa olivat kysyneet tytön osoitetta lähettääkseen tälle lahjan. Tyttö arveli saavansa t-paidan tai avaimenperän, mutta ovelle tuotiinkin kolme lavallista Bon Aquaa! Vähänkö siistiä? 

Minullekin voitaisiin kärrätä muutama lava Tyttöediä. Sen on ainoa energiajuoma mitä juon, koska se maistuu hyvältä, eikä ole täynnä lisäaineita. Jos väsyttää aamulla, eikä kaupasta löydykään Tyttöediä (Ed GRL), voi olla varma että päivä alkaa huonosti!
Musta tulis hyvä promotyttö Tyttöedille, väritkin olisi juuri sopivat! Eiksvaan? 





Väsyttääkö aamuisin? 






Musta tuli nyt sitten ihan niinkun oikeesti tankotanssinohjaaja, kerta nyt mä jopa opetan tankotanssia! Mun treenikaveri Laura kertoi tuntevansa erään, joka halusi aloittaa tankoilun, muttei tankokoululla isoissa ryhmissä, vaan yksityistunneilla. Niinpä he tulivat tänään Lauran kanssa meille, ja pidettiin ihka oikea tankotunti. Olin tehnyt tuntisuunnitelman, ja onnistuin jaksottamaan sen hyvin, aika oli juuri sopiva ja oli kokoajan tarpeeksi tekemistä. Oppilas oli mukava, ja lupaava tapaus, tosi kiva opetettava! Tunnin päätyttyä vielä tankoiltiin Lauran kanssa. 

Minä tässä hei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti