Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Kissalan kuulumisia

Pikkukisu lähettää paljon teveisiä mitä kummemmista paikoista!






Älkää turhia ressatko, se sanoo!


Masu on siinä samaa mieltä. Vaikka se ei pikkukisun kanssa muuten samaa mieltä olekaan.


Olen ollut tässä lomalla, ja on ollut aikaa siivoilla (ai missä muka?) ja sisustella. Olin jo jonkin aikaa miettinyt jotain makeeta sisustutteippiä meille makkarin seinälle. Sain sen vihdoinkin tehtyä ja teipattua sen seinään, vaikka se ei ollutkaan helppo homma. Teippi ei kunnolla liimautunut tyhmään kivi seinään ja koukerot meinasivat irrota siirtoteipin mukana. no mutta, nyt teippi on joka tapauksessa seinässä.



Tosin mun täytyy ehkä repiä se siitä irti, koska tarpeeksi kauan sitä tuijotettuani, en pysty katsomaan sitä enää vakavasti, sillä se näyttää meditoivalta turbaanipäiseltä msutekalalta, jolla on mahdollisesti jotain vessalukemista käsissään.... -_-'



Olkkarissa on myös tapahtunut muutoksia! Vihdoin on turhat tavarat roudattu kellariin (okei okei, pieni osa on vielä eteisessä) ja olkkariin tuotiin vaihdossa kirjahylly/tv-taso. Olkkarin pöytä heitettiin pois (jos joku haluaa sen huutaa "hep" nyt!) ja tilalle päästettiin parvekkeelta huoneen lämpöön joku kamala pöydänrotisko, joka peiteltiin pöytäliinalla "eli verholla). Tankoa siirrettiin pikkasen, ja minä ja Laura (uskollinen treenikaverini) oltiin innoissamme, kun ympärille tuli paljon spinnailutilaa! Sekä kunnon poppivehkeet!

Olkkari ennen:




Olkkari nyt:





No hups, sohvalla on vielä vähän tavaraa...! 


1 kommentti:

  1. Ennen kun näin jälkimmäisen kuvan tuosta turbaani mustekalasta, sain ihan saman mieleeni :D itse jouduin repimään verhoni alas kun näin niissä spiraali silmä apinoita.

    VastaaPoista