Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Goottiyö

Eilen illalla lähettiin Danin kanssa Karjaalle. Siellä järjestettiin Goottiyö, käsittääkseni jo toisen kerran. Itse olin myös viime vuonna mukana. Goottiyö on siis (käsittääkseni) Janne Koivuniemen järjestämä.

Asu- ja meikkikuvia!
Meikissä muuten kokeilin ensimmäistä kertaa Duvessan blogissa ollutta tutorialia. Itse kun olin pyytänytkin tutorial-postausta, niin olisihan se ollut epäkohteliasta olla kokonaan käyttämättä ja kokeilematta. :) Kiitoksia vielä Duvessalle!















Ihan aluksi ilta alkoi goottimiitillä, mutta sinne emme ehtineet, koska minä vedin hirsiä yli puolenpäivän, ja piti Chocokin käydä ratsastamassa ja hoitamassa. Ja kun piti varata aikaa myös meikkaamiselle, vaatekriiseille ja kiukuttelulle, sekä myös tankkaamiselle ja kaupassa käynnille (oho, kauppa olikin kiinni, mennään toiseen kauppaan), unohtuneen kännykän hakemiselle ja vielä yhdelle huoltsikkakäynnille, päästiin liikkeelle niin myöhään, ettei ehditty miittiin. Miitin jälkeen siirryttiin Karjaan keskiaikaiseen kirkkoon, jossa järjestettiin "Goottitunnelmia" -konsertti. Tänne tulimme vartin myöhässä (hupsis!)

Minä ja Dani vasemmalla. Kuva: Christer Valtanen


Konsertin jälkeen lähdimme Tenholaan, jossa oli esillä Jannen näyttely. Iltaan kuului ohjelmaa, syömistä ja juomista. Tarkoitus oli jäädä yöksi Tenholaan, mutta tulimme illan aikana toisiin aatoksiin, ja lähdimmekin yöksi kotiin. Kotoaan on aina parasta herätä!

Dani ja hänen vanha ystävänsä Jussi Heikki. 

Ainoa onnitunut kuva, malli ei niinkään. 

Yllätin Danin näpräämästä kännykkää. 


Tänään meillä oli sitten siivoilupäivä, ja päytyy mainita, miten kätevän paikan Dani keksi kissankakkalapiolle, joka yleensä vaan lojuu maassa:



Vielä kun keksisi jotain kakkapusseillekin...

Ostin Tiimarista neljä kappaletta tosi hienoja pöytätabletteja, kaksi mustaa ja kaksi pinkkiä. Nuo pinkit ovat kyllä aika ihanan värisiä.




Keittiön oveen ilmestyi myös goottihengessä Vampira-sisustusteippi. Otin oppia makkarin koukeroteipistä, enkä edes haaveillut teippaavani sitä seinään, koska röpelöbetoniseinään se ei tartu. Oven pinta on tarpeeksi sileä, joten siihen se sopi passelisti.


Vampira toivottaa tervetulleeksi keittiöön. 

Ja arvatkaahan vaan, tätä kirjoittaessani Dani luki olkani yli toiveeni kissankakkapussipatentista. Eteisestä kuului hetken kolinaa, ja patentti oli syntynyt:

3 kommenttia:

  1. Olepa hyvä :) Kaunis meikki!
    Mä tein kanssa virheen että koitin saada sisustusteippiä seinään, mutta eihän se tuossa röpelöisessä pysynyt.

    VastaaPoista
  2. Upean näköisiä olette molemmat! :) Ja vähänk kätevää, kun ukot (ainakin jotkut siis) ovat tuollaisia oman elämänsä remontti-reiskoja. :D

    VastaaPoista
  3. Duvessa, kyllä sen saa siihen jos hermot kestää, tuppaa vaan helposti repsottamaan. :L
    Akka, juu Dani on oikein näppärä, se fiksaa kaiken! ^_^ Ja kiitoksia kehuista!

    VastaaPoista