Sivut

maanantai 12. syyskuuta 2011

Greetings from Tornio!

Huhhuh! Onpas kello jo paljon. Huomenna ollaan taas silmät ristissä kun ei päästä ylös sängystä. Pakko kuitenkin blogittaa vielä teille terveiset Torniosta.

Perjantainahan siis lähdin Tornioon, kuten jo kerroinkin. Lähdin siellä järjestettävään viikonlopun kestävään tankotanssin ohjaajakoulutukseen! Tässä vaiheessa moni kysyy, että eikö niitä jestas sentään järjestetä lähempänä. No ei järjestetä! Tankoilu on niin uusi harrastus Suomessa, ettei ohjaajakoulutuksia kasva puissa. Mahdollisesti joskus niitä järjestetään etelämmässäkin, mutta ei ole taattua milloin ja pääsisinkö minä paikalle, joten miksipä hukata tilaisuuksia.

Tankofoorumilla olin jokin aika sitten kysellyt ohjaajakoulutuksista. Minulle suositeltiin ihan vain liikunnanohjaajakoulutusta. Pian sen jälkeen kuitenkin eräs Satu ilmoitti, että nytpä järjestettäisiin moinen Torniossa, ja yksi vielä mahtuisi mukaan. Turhaan sitä enää nysväämään, sillä ikinä ei tiedä milloin tulee seuraava tilaisuus, ja jos tämä on minun haave niin piru vie, reppu selkään ja lentokoneeseen!

Lentokoneista puheenollen, tämä oli minun ensimmäinen kertani lentokoneessa! Matka taittui tosi nopeasti reilussa tunnissa. Oli kauhean jännittävää matkustaa yläilmoissa, vaikka suurimman osan matkasta nukuinkin. Lähtö oli vasta 23.35 ja perillä varttia vailla yksi!

Vastassa olivat foorumilta tutut torniolaiset Satu ja Nita. Mentiin kaikki Sadulle yöksi, jossa oltiin koko viikonloppu. Niillä oli todella hieno kolmikerroksinen omakotitalo poreammeineen ja biljardihuoneineen. :)

Lauantaina tankoiltiin ja teorioitiin aamukymmenestä puoli seitsemään. Päivä oli pitkä muttei tuntunut lainkaan raskaalta. Vaikka ei tehkykään kovin paljon mitään fyysisesti raskasta, oli illalla aika naatti. Salilta ajettiin pikapikaa Satulle telkkarin ääreen katsomaan Talentia, koska siellä oli määrä esiintyä Henriikka Roo, aivan mieletön tankoilija, tuttu foorumilta myös. Pettymykseksi Talentin avausjakso oli pelkkää paskan jauhamista, vanhan kertaamista ja typeriä vitsejä. Kiukutti, kun piti odottaa ensi viikkoon. Olisi ollut hauska kannustaa Hennua tankoilijaporukalla!

Illalla oli tarkoitus lähteä tsekkaamaan Tornion yöelämää, mutta kun käytiin saunassa, ja mentiin poreammeeseen, niin eihän sieltä kattilasta pois pääse. Sinne jäätiin ja lilluttiin ja poreiltiin juoden kuohuviiniä ja sidukkaa monta tuntia!

Sunnuntaina oli lyhyempi päivä, ja ehdittiin koulutuksen jälkeen vielä shoppailemaankin. Käytiin Ruotsissa, joka sijaistsee... puolen kilsan päässä?

Lentokoneesta sai huonoja kuvia. :( 

Kuutamo olisi ollut täydellinen mutta kamera ei vaan pystynyt maisemaa tallentamaan



Halusin ittestäni kuvan lentikasta, mutta en kehdannut ottaa ittestäni siellä kuvia. :( Vähän jännittynyt ilme.




David Club

Koulutusjengi: Satu, Annika, Minä, Nita ja kouluttajamme Hanna. Kuntosalin omistajan rajasin pois, kun ei halunnut kuvaansa nettiin. 




Hupsis tämä tuli nyt sitten kenoon. 

Tuliaiset:



Itselleni ostin ihanat tossut Ruotsista. Näin Sadun tyttärellä tällaset ja halusin samanlaiset. Näyttävät toki vähän aamutossuilta, mutta ältsin söpöt!

Ruotsin puolella oli jättisuuri karkkikauppa, josta sai karkkia, mitä saa pelkästään laivalta! 

Danille ♥

Sanoin danille, että jos ajetaan poron yli, tuon sen sille kokattavaksi. Poroja ei nähty mutta... poron paska käy ihan hyvin! 


Nyt kun pääsisi vielä vetämään tunteja jonnekin! :)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta reissulta! Upeita myös nuo lentsikasta otetut kuvat. :) Toivotaan kovasti, että pääset vetämään tunteja johonkin! Itseänikin kiinnostaisi tuo tankoilu alottaa, mutta ehkä joskus sitten...

    VastaaPoista
  2. Miksi ei näy? Kyllä mulle näkyy, ja näemmä muillekin... :(

    Kiitoskia kovasti onnitteluista! Ja olisi hirmu kiva päästä joskus vetämään tuntejä, tosin sitä varten olisi ehkä kasvatettava vähän kuntoa. :)

    VastaaPoista