Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Makkari

Hyvää sunnuntaita!

Justiina. 


Perjantai oli hyvin vaaleanpunainen päivä. Puin päälleni kaksi uusista paidoistani, toinen oli pinkki, tucca oli pinkki niinkuin kynnetkin. Lisäksi vielä laukussa oli pinkkiä mutta se ei päässyt kuvaan.

Joskus kerroin, että olin vaihtanut makkarissa järjestystä. En kuitenkaan näyttänyt kuvaa, koska täällä on aina ollut sen verran sotkuista, ettei ole kehdannut laittaa. Eilen kuitenkin siivosin sen verran, että kehtasin kuvatakin.

Eli eli.
Ennen makkari oli minun huoneeni, ja näytti about tältä:




Tuo oli ihan vasta muuton jälkeen, joten on siksi sotkuinen. Enpä minä muutenkaan osaisi elää missään Ikean kuvastossa.

Uuden järjestyksen myötä makkari näyttää tältä:





Ei se vieläkään mitenkään sisustettu ole. Kuten näkyy, yö- ja tietokonepöydät on kyhätty vanhan vitriinini palasista. Tekstiilit ja huonekalut (koko asunnossa) on keräilty jämäpaloista, ja kämppä näyttää lähinnä opiskelija-asunnolta, jossa mikään ei sovi yhteen. Olen aika huono sisustaja, sillä en raaskisi koskaan tuhlata rahaa verhoihin ja koristeisiin ym. En myöskään osaa päättää mitä värejä alkaisin kerätä mihinkin huoneeseen. Ja etenkin kun tiedän, että haluamme muuttaa tästä kämpästä pois mahdollisimman pian, en jaksa vaivautua sisustelemaan, vielä.

Ehkä sitten seuraavasta kämpästä tulee hieno. Ainakin täytyy ostaa joka huoneeseen uudet verhot, matot (vaikka matoista en kovin tykkääkään) sohva, lamppu makkariin, yöpöytä, päiväpeitto, pöytäliina ym ym ym.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti