Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

Kyselyn nro 2 analyysi

Hei taas!

On aika purkaa kyselyn tulokset, vaikka pari äänestyspäivää on vielä jäljellä. Näettehän te toki vastaukset tuosta itsekin, mutta tehkäämme silti analyysi.

Vastaajia oli kymmenen, ja jokainen sai vastata niin moneen kuin halusi.


Kymmenestä ihmisestä seitsemän, eli suurin osa, oli kiinnostunut lukemaan minun kuulumisistani, mikä oli mielestäni todella ilahduttavaa ja mieltälämmittävää! Tämä sis tarkoittaa sitä että usea blogini lukija todella lukee blogiani, eikä vain katsele kuvia.

Jatetulla toisella sijalla, oli meikkipostaukset, ne saivat viisi ääntä, eli nerolla matikkapäälläni laskisin, että puolet vastaajista toivoivat meikkejä. Lupaan tehdä meikkipostauksia enemmän, vaikka minä en mikään hyvä meikkaaja olekaan! Mahtaakohan tämä toive olla siksi, että lukijat voisivat itse tuntea itsensä paremmiksi meikkaajiksi? ;) No ei vaan! Mielessäni onkin eräs meikkipostaus ihan lähipäivinä lisättäväksi!

Puolet vastaajista halusivat myös nähdä tankoiluja. Tankoilukuvia minulla on mielin määrin Facebookissa ja tankoilufoorumilla, jossa ne näkyvät vain rajatulle käyttäjäkunnalle. Tämä blogi on julkinen, jolloin saan olla varovaisempi kuvien kanssa, silla ne näkee kuka tahansa. Tankoilua kun usein harrastetaan melko vähissä vaatteissa, en täysin julkisesti halua kaikkea jakaa. Mutta onneksi on kuitenkin photoshop ynnä muut, jolla voi sensuroida haaroväliä, selluliittia ja makkaroita, jotta blogini lukijatkin näkisivät tankoedistymiseni! ;)

Look of the day -asukuvia toivoivat neljä lukijaa. En laittaudu joka päivä ennen töihin lähtöä, joskus päälle puetaan ne mitä on pinossa päällimmäisenä. Toisinaan, kun yllä on vähän hienommat kuteet, voisin nappaista kuvan, sillä se olisi hyvä muisto itsellekin. Usein olen laittanut itseni hienoksi, mutten ole saanut otettua yhtään kuvaa talteen, ja se on ihan vääryys!

Shoppailuista oli kiinnostunut neljä lukijaa, ja niitä lisään blogiin joka tapauksessa! :)

Kuva tunnissa -postaus on hauska aina sillon tällöin. Tosin useammin kuin kerran olen aloittanut kuvaamisen, mutten jaksanut viedä sitä loppuun asti.

Kolme lukijaa halusi lukea hevosteluista, eli Chocoiluista. Chocon kanssa en yleensä tee mitään ihmeellistä, ja yksin ollessani en saa kuvia ratsastuksista. Mutta Chocoiluja lisäilen sillon, kun on jotain lisäiltävää!

Yksi vastaajista klikkasi "Jotain muuta" mutta en muista saaneeni kommenttiin mitään ehdotusta. Jos se olit sinä, ja sinulla oli jokin ehdotus kerro ihmeessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti